S-a ars becul in sufragerie? Pentru ce tip de bec optezi?

10 octombrie 2017
Autor:
Touch Media

Si la tine becurile se ard din ce in ce mai des? Ti-ai facut provizii de becuri in casa mai ceva ca bucatele din camara? Este cazul sa te gandesti la o solutie mai eficienta si sa inlocuiesti becurile vechi cu unele ce fac parte din noua tehnologie. Folosirea becurilor economice, fie cu LED, fie cu halogen, fie fluorescente poate fi o investitie de viitor, deoarece reducerea facturii de curent este considerabila. Becurile led Philips le puteti achizitiona direct de pe shop-ul online Euro Vial Lighting unde aveti posibilitatea sa va alegeti in functie de consum, putere, diametru, culoarea luminii si chiar materialul din care sunt confectionate.

Cum functioneaza becurile fluorescente? Becurile fluorescente merg pe acelasi principiu ca tuburile de neon, diferenta fiind ca starterul care se foloseste la neonul clasic a fost inlocuit cu circuite electronice mici, ceea ce contribuie la realizarea unor becuri fluorescente de mici dimensiuni. Avantajele unui tub neon fluorescent sunt legate in primul rand de consumul de curent, deoarece este de aproape 5 ori mai mic decat becurile cu incandescenta, acesta fiind si motivul pentru care se afla in categoria becurilor economice.

Iluminatul led Philips este recomandat de catre echipa Euro Vial Lighting pentru multitudinea de avantaje ce o acorda consumatorilor si cum calitatea primeaza in toate proiectele companiei, atat becurile led cat si Philips Romania se afla printre cele mai bune alegeri. Atat consumul, calitatea luminii cat si rezistenta becurilor sunt recunoscute de catre toti consumatorii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram