Anvelope ideale pentru masina ta se gasesc pe internet

10 octombrie 2017

Daca esti in cautare de anvelope pentru automobilul personal, cel mai bun loc in care o poti face este mediul online. Tot pe internet se pot gasi si anvelope pentru firme, pentru flotele de masini, in cele mai bune conditii. In aceasta perioada a anului, tinand cont ca sezonul rece este foarte aproape - sau se poate spune ca deja a sosit - cele mai multe persoane doresc sa achizitioneze anvelope iarna, adica anvelope special fabricate pentru a face fata cu succes conditiilor meteo specifice iernii.

Siguranta este extrem de importanta la volan, iar anvelopele au un rol esential, indiferent de cat de priceput este soferul. Oricum, dincolo de ceea ce utilizatorul ar trebui sa inteleaga ca este in interesul sau, legislatia din Romania (in conformitate cu cea din Uniunea Europeana) prevede obligativitatea utilizarii anvelopelor de iarna atunci cand vremea de afara o impune. Mai bine spus, daca suprafata de drum este acoperita cu polei, gheata sau / si zapada, in mod obligatoriu masina trebuie sa fie dotata cu astfel de cauciucuri speciale.

Exista de fapt doua tipuri de anvelope acceptate de legislatie: cele speciale pentru iarna si cele ce pot fi utilizate in orice sezon. Acestea din urma sunt mai practice (caci nu mai trebuie inlocuite in functie de sezon), dar genereaza totusi un consum de carburant mai mare pe timp de vara. Asadar, cu un mic efort, cea mai buna solutie (aleasa de cei mai multi soferi) este utilizarea de anvelope de iarna si anvelope pentru sezonul cald.

Pe internet gasesti o mare varietate de marci si modele de cauciucuri. Poti verifica si website-urile marilor producatori, pentru informatii utile. De exemplu, pe website-ul celor de la Michelin, "Cu ajutorul selectorului de anvelope Michelin, gasirea anvelopei auto adecvate dureaza doar un minut. Introduceti pur si simplu dimensiunea sau modelul autoturismului pentru a gasi anvelopele. Selectorul de anvelope va permite sa filtrati oferta in functie de modelul sau de dimensiunile autoturismului". Este bine sa fie alese mereu marci cunoscute, precum cea mentionata anterior.

Pe internet poti finaliza achizitia in magazine online. Atentie mare la acest capitol: la fel ca in mediul offline, alegeti magazine de incredere, care comercializeaza produse noi, originale, de calitate. Asigurati-va ca se vor livra rapid, din stocul propriu, oriunde in tara (verificati informatiile de pe website inainte de a plasa comanda). Pentru un plus de incredere, puteti verifica si daca magazinul online ofera posibilitatea de plata online cu cardul, printr-un procesator roman de plati online (precum PayU, mobilpay sau LibraPay).

Anvolopele ideale pentru masina ta se gasesc pe internet - acesta este un lucru cert. Trebuie doar sa cauti cu grija si sa acorzi atentie la toate detaliile. Daca este orice problema (chiar si daca ai comandat gresit), comerciantii din Romania trebuie sa iti accepte returul, in anumite conditii. Pentru a evita insa situatiile neplacute si eventuale costuri in plus pentru transport, este bine sa te asiguri ca, in principiu, ai comandat anvelopele ideale pentru masina ta; anvelope de iarna, daca faci comanda in aceasta perioada, pentru a-ti echipa masina cat de curand.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram