Serviciile de intretinere si administrare site

9 octombrie 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Sub aspectul optimizarii site-ului pentru motoarele de căutare, serviciile de intretinere si administrare site devin obligatorii.
Trebuie clarificat mai întâi ca orice website trebuie sa beneficieze de aceste servicii asta dacă iti dorești ca site-ul sa prezinte interes iar vizitatorii sa revina periodic pentru a descoperi noutatile aduse de tine și să se transforme în clienti.
O lipsa a administrarii si intretinerii unui site va conduce la un numar mic de vizitatori si implicit la scaderea vanzarilor.
Aceste servicii vor duce la indexarea mai buna a paginilor site-ului, pentru ca Google va considera acele pagini mult mai relevante pentru motorul de căutare afisandu-le în topul rezultatelor.
Stim foarte bine ca imaginea unui site reflecta de fapt imaginea propriei afacerii.
De aceea un proprietar de site trebuie sa poată distinge noi oportunitati de dezvoltare si sa ia masuri în ceea ce priveste actualizarea continutului unui site astfel încât adaugarea de noi functionalitati să fie posibila în orice moment.

Ce presupun serviciile de administrare site:
Acțiunea de administrare site implica modificarea sau adaugarea de continut nou website-ului, prin adaugarea de linkuri, imagini, texte cât si intervenirea in modificarea structurii website-ului.
Actualizarea constanta a site-ului pe care il deținem este importanta pentru ca ofera mereu informații, servicii si produse noi. In cazul în care site-ul nu afiseaza informații actualizate, numarul vizitatorilor de pe site se va reduce simtitor, iar clasarea acestuia în motoarele de cautare va fi mai slaba.

Serviciile de intretinere site includ:

  • Introducerea în site a noilor servicii pe care firma le presteaza: informatii, poze, oferte, galerii foto etc.
  • implementarea de noi tehnologii web
  • inscrierea în directoare web
  • verificarea functionalitatii site-ului
  • administrarea bazelor de date

Ce presupun serviciile de intretinere site?
Serviciile de administrarea site presupun efectuarea unor modificari perioadice de continut, al produselor, serviciilor, procesarea comenzilor si primirea lor, astfel încât site-ul sa funcționeze în parametri normali si sa fie la zi cu toate informațiile.
Serviciile de administrare web includ o gama larga de servicii incluzand aici rezolvarea unor cerinte cu privire la modificarea unei imagini dar care pot merge pana la un redesign complet al site-ului.
În urma implementarilor de servicii de mentenanta ce vizeaza website-ul tau, impactul pe care îl va determina acesta va fi unul de proportii uriase.
Aceste servicii sunt valabile indiferent de tipul site-ului, de platforma pe care ruleaza sau tehnologia folosită.

Serviciile de administrare site includ:
• actualizarea de continut, indexat corespunzător de motoare de cautare
• o pagina cât mai atractiva pentru utilizator
• modificari de text, adrese, alte informații, etc
• prelucrare grafica ce includ imagini, galerii foto, documente
• verificarea functionalitatii link-urilor si a formularelor din cadrul paginilor web
• integrarea de module
• actualizarea catalogului de produse, consultanta etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram