Asociaţia Româna pentru Reciclare RoRec si Centrul de colectare DEEE din Sacalaz lanseaza lupta impotriva vechiturilor in judetul Timis

30 iunie 2010

Sambata 3 iulie, incepand cu ora 10,00 si pana la ora 15,00, Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec va realiza, cu sprijinul primariilor din comunitatile timisene Beresgau Mare, Biled, Carpinis, Jimbolia, Lovrin, Sacalaz, Sandra si Sanicolaul Mare, o campanie de colectare a aparatelor electrice vechi sau defecte.

Toti cetatenii care doresc sa se debaraseze responsabil de aparatura stricata, sunt asteptati in punctele de colectare provizorii, special amanajate pentru aceasta campanie si la punctul permanent de colectare din Sacalaz.

Locatiile punctelor de colectare sunt urmatoarele:

• Centrul de Colectare DEEE SACALAZ: vis a vis de Hotel Elysee;

• Punctul Provizoriu de Colectare DEEE BILED: în curtea Primăriei localităţii Biled;

• Punctul Provizoriu de Colectare DEEE SANDRA: pe platoul din faţa Primăriei localităţii Sandra;

• Punctul Provizoriu de Colectare DEEE LOVRIN: în parcarea din faţa pieţei, la intrare lângă poarta;

• Punctul Provizoriu de Colectare DEEE SANICOLAUL MARE, pe strada Stadionului (fostul Patinoar);

• Punctul Provizoriu de Colectare DEEE JIMBOLIA, pe strada Tudor Vladimirescu, în parcarea Primăriei oraşului Jimbolia;

• Punctul Provizoriu de Colectare DEEE CARPINIS, în curtea căminului cultural;

• Punctul Provizoriu de Colectare DEEE BEREGSAU MARE, în faţa căminului cultural,

iar perioada de functionare este intre orele 10,00-15,00.

Toti cei ce vor veni la punctele de colectare vor fi recompensati cu mici cadouri ce constau in obiecte promotionale RoRec, iar primii 10 deponenti, din fiecare localitate, ce vor aduce aparate mari, cu greutate peste 40 de kilograme, vor primi automat cadou un fier de calcat marca Philips.

Asadar, sute de cadouri sunt pregatite pentru locuitorii celor 8 comunitati si ale celor invecinate, dorinta organizatorilor si a autoritatilor locale fiind de a aduna cat mai multe deseuri si de a proteja mediul din zona.

Regulamentul Campaniei RoRec „Scapă de vechiturile din preajma ta!” din data de 3 iulie 2010, este disponibil pe site-ul www.rorec.ro şi la fiecare punct de colectare din localitatile participante la campanie.

Asociaţia Româna pentru Reciclare - RoRec este o organizaţie colectivă non-profit având ca membri fondatori zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanti europeni de electrocasnice cu activitate în România. Misiunea RoRec este de a contribui activ la realizarea obiectivelor europene pentru conservarea, protecţia şi îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător şi a sănătăţii umane, pentru utilizarea raţională a resurselor naturale, prin servicii complete de gestionare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice şi implicit prin reintroducerea de materii prime în sectorul economic.

Contact:

Iuliana Niculescu
PR& Communication Asociatia RoRec
Email: [email protected]
Telefon: 0723 22 22 26

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram