“Take Ownership of Your Life – A Leadership Vision ”

13 ianuarie 2012

Asociaţia de tineret Global Youth Empowerment organizeazã în municipiul Sighişoara, din judeţul Mureş, la Hotel Casa Wagner, în perioada 19 – 27 ianuarie 2012, PROIECTUL EUROPEAN TRILATERAL “Take Ownership of Your Life – A Leadership Vision!”. Obiectivele principale ale manifestãrii sunt: dezvoltarea personalã a tinerilor prin educaţie non-formalã, dezvoltarea creativitãtii şi a abilitãţilor acestora de leadership şi antreprenoriat şi conştientizarea identitãţii lor europene.

Proiectul “Take Ownership of Your Life – A Leadership Vision!” este cofinanţat de Comisia Europeanã prin Programul ‘Tineret în Acţiune’ – acţiunea ‘Tineri pentru Europa’, sub-acţiunea ‘Schimburi de Tineri’.

Organizaţiile de tineret participante la proiectul european trilateral “Take Ownership of Your Life – A Leadership Vision!” sunt: Asociaţia Global Youth Empowerment din România în calitate de organizator, Youth Voluntary Service – Stara Zagora, din Bulgaria şi Anatolian Youth Co-Operation Forum din Izmir, Turcia ca parteneri. Fiecare organizaţie de tineret va fi reprezentatã de câte o echipă de şapte tineri studenţi şi absolvenţi de facultate, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani.

Pentru stimularea creativitãţii, a participarii active, a iniţiativei si a spiritului antreprenorial, cei 21 de tineri participanți la eveniment vor desfășura împreună activități specifice de educaţie non-formalã: ateliere de creaţie şi de lucru, happening-uri, evenimente de voluntariat alãturi de tinerii locuitori ai municipiului Sighişoara, jocuri de grup, întâlniri cu autoritãţile locale, seri culturale cu specific naţional pentru fiecare ţarã participantã în parte, descoperirea patrimoniului UNESCO din judeţul Mureş prin activitati specifice etc..

Global Youth Empowerment este o organizaţie de tineret non-profit şi non-guvernamentala a cãrei misiune este de a promova şi facilita dezvoltarea personalã a tinerilor, de a-i inspira şi de a-i mobiliza în luarea propriilor decizii programatice în viaţã. Modelul de leadership prin educaţie non-formalã stã la baza misiunii asociaţiei.

Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Aceasta comunicare reflectã numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu este responsabilă de utilizarea informaţiilor conţinute de aceastã comunicare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram