Babycomfort ro te invita sa vezi Arta italiana in puericultura

19 ianuarie 2012

Babycomfort a devenit un Trade mark cunoscut în România, după ce a lansat în premieră, încă din 2003, saltelele din fibră de cocos pentru bebeluşi. Azi, sunt considerate o adevarată “minune”, garantând sănătatea şi dezvoltarea sănătoasă a bebeluşilor.

Preocuparea pentru somnul sanatos a condus Babycomfort in pozitia de lider al pietei saltelelor Premium pentru bebelusi pe masura ce gama de produse a fost completata cu cearsafuri care "induc somnul", din fibre Tencel, pilote din fibre naturale, Kalmuck pentru saltele.

Lenjeria de patut, a facut in mod firesc legatura intre functional si estetic, la nivel de arta, prin preluarea distributiei in Romania a seturilor de pat si trusourilor pentru bebelusi fabricate manual in Italia de BabyPiu. Muselina, jaquard piquet, satin, dantele, matase naturala, sunt cateva din materialele folosite, cu multa grija pentru detalii de acest producator.

Mobilierul italian pentru copii fabricat de Baby-Italia, alt brand exclusivist, care lucreaza numai la comanda, in culorile convenite cu fiecare cumparator in parte, consitue un alt element de referinta pentru oferta babycomfort.

Reunirea acestor articole pentru prezentare in Showroom-ul Babycomfort, situat in Bucuresti, Cal. Crangasi 2 -4, Pod Grant, a creat oportunitatea organizarii unui adevarat " Muzeu de arta italiana in domeniul puericulturii" , unicat in Romania.
Detalii suplimentare si comenzi : Tel. 0212203060

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram