De Valentines s Day declara ti dragostea la mare inaltime

31 ianuarie 2012

Ce planuri ai pentru Valentine's Day? O evadare in doi printre nori…sau poate o cerere in casatorie la inaltime?

Se poate evada cu balonul din Bucuresti, fara a strabate prea multi kilometri. Inaltimile si cadrele unice pot servi unor momente speciale cum ar fi o cina romantica sau, daca lucrurile merg bine, chiar unei cereri in casatorie. O plimbare cu balonul poate fi imbinata cu pasiuni precum fotografia. Pot fi surprinse peisaje spectaculoase, fara nici un fel de restrictii ale campului vizual. Zborul cu balonul este o alternativa relaxanta de week-end pentru cei amatori de a se deconecta total de capcanele citadine fara a se apuca de sporturi extreme.

Anul acesta, poti transforma Valentine's Day intr-o zi cu adevarat memorabila daca ii oferi persoanei iubite un cadou unic de la SmartExperience.ro. Poate fi un zbor cu avionul in stil retro, un weekend de rasfat intr-o locatie de 5 stele sau o sedinta de relaxare la spa. Ti-am starnit interesul? Iti propunem cateva idei inedite pentru cadouri de Ziua Indragostitilor, dar poti afla mai multe daca te alaturi fanilor nostri de pe Facebook.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram