Vesti bune pentru Angajatori

25 februarie 2012

Site-ul de joburi Infomunca.ro continua sa vina in sprijinul companiilor ce doresc sa recruteze personal pentru joburi in Romania sau strainatate. Desi www.infomunca.ro se afla printre primele 10 siteuri de recrutare din tara, din punct de vedere al vizitatorilor unici/zi, acesta nu intentioneaza ca in viitorul apropiat sa suspende posibilitatea postarii gratuite a anunturilor de recrutare.
Pe site-ul Infomunca.ro exista in orice moment peste 900 oferte de munca in peste 40 de tari (peste 25000 posturi disponibile), cele mai multe oferte fiind in domeniile IT, Vanzari, Turism/Hoteluri, Restaurante, Marketing, Personal Medical si Sanitar. Infomunca.ro este folosit la ora actuala de cele mai importante companii de recrutare din tara dar si de companii de top din toate domeniile.

Din toate ofertele de munca existente pe site, mai mult de jumatate sunt destinate joburilor in strainatate in tari precum: Germania, Anglia, Danemarca, Italia, Norvegia, Greci, Cipru, SUA etc.

Infomunca.ro
www.infomunca.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram