Gama Weleda de ingrijire faciala cu iris – o binefacere pentru tenul tau

11 aprilie 2012
Autor:
dowmedia08

Fiecare persoana reactioneaza diferit la actiunea subtila a fiecarui produs. Observati ce se schimba si cum va simtiti. In acest fel veti descoperi gama de ingrijire care va corespunde cel mai bine nevoilor pielii dumneavoastra.
Produsele Weleda nu contin materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.
Gama de ingrijire cu iris cultivat biodinamic pastreaza umiditatea pielii la fel cum irisul crescut organic pastreaza umiditatea in radacinile sale.
Aceasta gama de ingrijire a tenului se bazeaza pe principiile holismului si contine extracte din rizom de iris, planta cultivata biodinamic pentru Weleda. Rizomii acestor plante au propietatea deosebita de a inmagazina si regla umiditatea – asemanator pielii sanatoase.
Produsele din aceasta gama stimuleaza capacitatea de autoreglare a pielii, care isi va reechilibra balanta de grasimi si apa dinspre interior inspre exterior.

Crema de hidratare cu iris - Hidratare si vitalitate
O crema de fata cu textura fina usor absorbita de piele care pastreaza mult timp hidratarea acesteia este crema faciala Weleda cu iris. Crema contine ulei de Jojoba, cu ajutorul caruia ingrijeste delicat si revitalizeaza, multiplele functii ale pielii sunt stimulate, ea simtindu-se sanatoasa, proaspata si catifelata. Uleiurile naturale confera cremei un parfum fin si delicat. Weleda – Crema hidratanta cu iris este adecvata si ca baza de machiaj.Pret: 64 lei.

Crema de zi cu iris - Protejeaza si hidrateaza
Aceasta crema de zi cu iris cu actiune intensiva hranitoare si protectiva stimuleaza capacitatea pielii de a-si reface echilibrul de umiditate. Ingrediente naturale atent selectionate si crescute organic, stimuleaza si asigura hidratarea pielii. Uleiurile pretioase de plante, ulei de jojoba si ceara naturala confera pielii o placuta senzatie de netezime si elasticitate, protejeaza si mentin echilibrul lipidic si al umiditatii. Weleda iris – crema de zi este adecvata si ca baza de machiaj nutritiva. Pret: 64 lei.
Crema de noapte cu iris - Hidratare si regenerare
Weleda a creat pentru toate tipurile de ten o crema hranitoare ce mareste capacitatea pielii de a-si mentine hidratarea in faza de refacere din timpul noptii. Compozitia sa este special conceputa pentru stimularea regenerarii naturale a stratului lipidic al tenului. Extractele florilor de musetel si galbenele catifeleaza pielea. Uleiul pur de migdale o protejeaza cu blandete. Combinatia subtila de uleiuri eterice naturale o inmiresmeaza. Dimineata, pielea se simte fina, revigorata si proaspata. Pret: 71 lei.

Produsele Weleda sunt testate dermatologic si nu contin materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi sii parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.
Produsele Weleda pot fi achiztionate din farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, Catena, Citypharma, dar si din magazinele naturiste si online, din toata tara (MioBio, Napati, BioGood, Biobunatati, etc). Aflati mai multe detalii pe www.weleda.com.ro.
Produsele sunt testate clinic si nu sunt testate pe animale.
Produsele Weleda sustin utilizarea materiilor prime ecologice si economisirea apei si a energiei. Ele sunt produse in Germania, la Schwäbisch Gmünd, in apropiere de Stuttgart.

Despre Weleda
Orientata catre viitor, dar cu multi ani de experienta in spate, moderna, pastrandu-si insa traditia antropozofica, Weleda este compania care creaza produse medicale si de ingrijire a corpului bazate pe gandirea holistica conform careia omul trebuie sa traiasca in armonie cu natura. Weleda a fost infiintata in anul 1921, ca laborator farmaceutic, avand propriile culturi de plante medicinale. In prezent, Weleda este principalul producator mondial de remedii naturale si produse complete de ingrijire a corpului! Pentru informatii suplimentare vizitati-ne pe www.weleda.com.ro si www.weledababy.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram