Rochii de inchiriat marca La Novia

2 august 2012
Autor:
Silkweb

Atunci cand vine vorba de nunta, evenimentul mult asteptat din viata fiecaruia, trebuie sa te gandesti foarte bine la ce anume iti doresti de la nunta aceasta si pentru nunta aceasta, cel fel de rochie de mireasa iti doresti si ce buget ai pentru tot acest eveniment.

Dupa ce ai rezervat totul: sala, muzica, ornamente, flori, cameramani si fotografi, trebuie sa te gandesti incet, incet la rochia de mireasa pe care ti-o doresti.
Existe numeroase femei care opteaza pentru acele rochii de inchiriat disponibile in saloanele cu astfel de servicii, la fel cum este si salonul La Novia.

Gasiti aici numeroase modele cu rochii de mireasa de inchiriat, la cele mai avantajoase preturi si aveti posibilitatea sa alegeti ceea ce va place din sute de modele de rochii. Designerii au folosit pentru toate aceste modele, croiuri interesante, materiale fine si aplicatii si broderii interesante, care dau rochiei o nota in plus de eleganta.

Printre cele mai cautate rochii de mireasa din salonul nostru se numara cele de la Maggie Sottero, San Patrick, Demetrios, La Sposa Septimbre, dar si Allure Bridals. pe langa aceste colectii, salonul nostru dispune de zeci de modele de rochii de mireasa Benjamin Roberts, La Sposa Fidela, Pronovias, Alfred Angelo, Mori Lee, Eden Bridals si nu numai.

Toate rochiile de mireasa din salonul nostru sunt la dispozitia dumneavoastra, atat la vanzare, cat si la inchiriere, oferind astfel, posibilitatea de a straluci in ziua nuntii, tuturor femeilor care opteaza pentru salonul nostru, cu rochii de mireasa la cele mai aventajoase preturi.

In cazul in care optezi pentru varianta inchirierii, trebuie sa stii ca pasii sunt simpli si nu ai bataie de cap. Odata ce ai ales modelul, se face un contract de rezervare a rochiei pentru data nuntii si se va achita avansul de 50%. Inainte cu 10 zile de nunta se mai face o proba si eventuale retusuri. Urmatorii pasi sunt ridicarea rochiei cu cateva zile inaintea nuntii, moment in care se plateste diferenta de 50% plus o garantie care se restituie in momentul in care rochie este adusa inapoi in salonul nostru, iar de curatarea rochiei de mireasa nu trebuie sa iti faci probleme pentru ca ne ocupam noi.
In cazul in care ai nevoie si de accesorii, noi iti oferim ceea ce ti se potriveste la rochia aleasa, accesorii pentru care trebuie sa platesti 50 de euro.

Nu mai sta pe ganduri si alege una din rochiile de mireasa dinsponibile in salonul nostru cu rochii de vanzare si de inchiriat la cele mai accesibile preturi.
La Novia este alaturi de tine si iti pune la dispozitie cele mai cautate modele de rochii de mireasa pentru a straluci in ziua nuntii si pentru a fi unica.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram