Pregatiti cadourile de Sfanta Maria cu FunGift ro livrare gratuita in perioada 10 13 august

9 august 2012

Pentru ca fiecare ocazie este pentru FunGift.ro un motiv de sarbatoare si de bucurie, am pregatit peste 600 de cadouri pentru fiecare aniversat in parte, femei, barbati sau copii, colegi sau sefi, amici sau sotii, astfel incat sa alegeti un cadou inedit si creativ pentru a surprinde persoanele dragi.

Categoria de Cadouri pentru femei asteapta sa va incante cu multe variante de cadouri pentru fiecare sarbatorita in parte: lumanarile parfumate, bijuteriile deosebite, ramele foto sunt cadourile pregatite pentru femeile dragi voua. Pentru cele pasionate de treburile casnice FunGift.ro a pregatit Seturi pentru flori, Fondue cu dragoste, Inghetata magica, dar si alte cadouri inspirate. Colegele de birou sau prietenele se vor bucura de Sofa suport pentru telefon, Magnetic Art sau Port Carduri pentru cartile de vizita.

De asemenea, FunGift.ro nu i-a uitat nici pe cei care poarta numele de Marian. Am pregătit cadouri pentru pasionatii de drumetii, Tool Bag, pentru pasionatii de autoturisme avem mouse BMW sau Desteptator Auto. Surprindeti-va seful cu un Set Business, iar pe colegii de munca cu Ceasuri de birou inspirate in functie de pasiunile lor. Nici pe cei mici nu i-am uitat si avem jocuri creative si educative, pusculite haioase sau jucarii solare pentru cei pasionati de gadget-uri.

FunGift.ro va ajuta sa oferiti cadouri originale de Sfanta Maria persoanelor dragi, gestul care va aduce zambete pe fetele aniversatilor. Puteti alege cadouri pentru toti aniversatii din cadourile prezente pe FunGift.ro cu livrare in 24 de ore. Si pentru ca FunGift.ro este alaturi de voi cu fiecare ocazie, in perioada 10-13 august oferim livrare gratuita la cadourile pentru cei dragi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram