MASCA faciala cu AUR de 24 karate ofera i pielii tale darul tinereții veșnice

5 septembrie 2012

CASMARA
Cosmetică fără limite

SKIN SENSATIONS CASMARA: masca de AUR - oferă-i pielii tale darul tinereții veșnice!

New 2012: Casmara SKIN SENSATIONS - vitamine și minerale.

Tratament complet şi definitiv pentru revitalizare și care previne primele semne de îmbătrânire.

Aportul de vitalitate de care pielea dumneavoastră are nevoie.
Trăieşte experienţa CASMARA!

CASMARA Prestige
De-a lungul vieţii pielea noastră este supusă factorilor externi care pot accelera pierderea vitalităţii, cauzând deshidratarea, lipsa elasticității şi tonusului. Pielea încearcă să se protejeze ea îmsuşi, dar nu are întotdeauna suficiente resurse de a repara afecţiunile cauzate.
Casmara va oferă soluția, o linie de produse revoluţionare în lumea cosmeticii.

Un concept nou în lumea „Vitaminelor și mineralelor”:
Tratamentul Skin Sensations. Previne direct şi natural semnele asociate cu îmbătrânirea prematură. Un tratament anti-aging.

Eliberarea de înaltă tehnologie a ingredientelor active este comparabilă cu tratamentele non-invazive din clinicile de estetică medicală.
Cocktail-ul de vitamine şi minerale de care pielea dumneavoastră are nevoie.

REZULTATELE
- Reface stratul hidrolipidic al pielii oferindu-i viaţă și uniformitate.
- Previne și reduce primele semne de îmbătrânire: diminuează ridurile fine, ridurile de expresie ...
- Îmbunătăţeşte funcţiile pielii, recuperând aspectul natural și sănătos
- Recuperează rapid hidratarea, tonusul şi naturalețea
- Oferă strălucire țesutului dermic, oferind un aspect radiant, luminos şi revitalizant.

MODUL DE ACŢIUNE
- Prevenirea semnelor de îmbătrânire
- Regenerarea pielii
- Puternice proprietăţi antioxidante
- Hidratează
- Activează metabolismul celular
- Calmează

PREMIUM QUALITY PROFESSIONAL FACIAL TREATMENT
Skin Sensations Treatment Casmara: tratament profesional facial – calitate PREMIUM

CE ESTE?
Este un tratament facial complet care asigură toate elementele esenţiale pentru funcționarea normală a pielii (apă, minerale, vitamine, etc).
Ca o regulă generală, aceste elemente sunt întotdeauna prezente
într-o piele sănătoasă, dar din diferite motive, nivelul acestora poate scădea, cauzând dezechilibre (deshidratare, pierderea vitalității, a elasticității și tonusului, etc).
Dacă acestea nu sunt remediate vor conduce la o accelerare în procesul de îmbătrânire.

Tratamentul Skin Sensations CASMARA oferă un complex de revitalizare pe care alte produse cosmetice nu le asigură. El însuşi este un remediu de adevarată frumusețe.

CUI SE ADRESEAZĂ?
Această formulă unisex este recomandată pentru utilizarea în tot timpul anului şi pentru orice tip de piele. A fost special creată pentru cele mai sensibile şi delicate tipuri de piele şi pentru acelea care au nevoie de vitalitate suplimentară.

CUM ACȚIONEAZĂ?
1. MINERALE
Complexul de proteine TRACE AVENA PROTEIN COMPLEX®: acesta este un complex de proteine din ovăz alcătuit din cele mai sigure şi necesare minerale şi oligoelemente pentru piele. Conţine: Calciu (restaurare), Magneziu (creşte hidratarea), Mangan (antioxidant), Zinc (vindecare/calmare), Cupru (regenerare), Fier (oxigenare) și Potasiu (menține hidratarea).

Casmara este primul laborator Dermo-cosmetic în lume care introdus acest ingredient activ unic în produsele sale.

OLIGOGELINE®: extract din alge marine roşii Chondrus Crispus, care conţine două dintre cele mai importante părți: zaharuri şi minerale. Un efect fin de mineralizare: furnizează Calciu, Magneziu, Mangan, Zinc și Fosfor. Acţionând ca o "a doua piele", formează o peliculă cu efect de "pansament".

EUK-134®: derivat din Mangan cu o moleculă care facilitează absorbția.
Acţionează în acelaşi mod ca şi oxidanții naturali ai pielii, neutralizând radicalii liberi și transformându-i în produse inerte, apă și oxigen. În acest fel reprezintă un sistem de antioxidanți asemănători cu ai propriei pieli.

2. VITAMINE
ELLAGI-C®: acesta este un extract ecologic din coaja copacului african Anogeissus leiocarpus foarte bogat în taninuri speciale, care cresc absorbția de Vit. C prin membranele fibroblaște. Proprietăţile antioxidante previn stresul oxidativ şi protejează colagenul de tip VI, recuperând fermitatea şi oxigenarea pielii.

VITAZYME®ACE COMPLEX: această formă de vitamine a fost concepută pentru a creşte stabilitatea şi biodisponibilitatea pielii, asigurând absorbţia, retenţia şi acţiunea acestor vitamine. Constă în îmbinarea vitaminelor A, C, și E cu o peptidă de la o vegetală bogată în aceste vitamine.
Vegetalele respective sunt cele care au concentrația maximă din vitaminele urmatoare: Vit. C (vitală pentru formarea colagenului), unită cu peptide din citrice. Vit. A (controlează rata de regenerare epidermală), împreună cu peptide din morcovi. Vit. E (esențiala pentru menținerea protecției celulare) combinate cu peptide din grâu.

3. APĂ
AUREALIS®: acest ingredient activ se obţine din portocale amare. Este capabil să crească sinteza de acid hialuronic cu până la 44%.
4. LIPIDE NUTRITIVE ŞI DE PROTECŢIE
NATURAL JEJU ORGANIC CAMELLIA OIL®: este un ulei natural extras din Camellia Japonica, cu proprietăţi de hidratare, anti-rid şi calmare.

Ulei de argan: acesta este un ulei ecologic obținut din arborele de argan. Are un conţinut ridicat de Vit. E şi grăsimi polinesaturate (omega 3 şi 9) oferă pielii elasticitate ridicată şi hidratare.

MASCA DE AUR - GOLD MASK 2080 Casmara
Mască pe bază de extracte din alge marine cu proprietăţi hidratante. Carbohidrații acestor alge marine sunt capabili să se solidifice şi să formeze masca plastifiantă, care produce o anumită presiune pe zona de aplicare, îmbunătățind pătrunderea ingredientelor active, aplicate anterior, precum şi ingredientele active ale măștii în sine.

Conține particule de Aur de 24 karate, care hrănește și revitalizează pielea, deoarece induce încorporarea nutrienților minerali, și în acelaşi timp, reduce starea flască cutanată şi are proprietăţi antioxidante care împiedică acumularea de radicali liberi, precum şi consolidarea barierei protectoare a pielii împotriva factorilor externi.

Magneziul, un alt ingredient activ, capabil să crească și să mențină nivelul apei și de a îmbunătăţi permeabilitatea barierei epidermale. Calciul, un modulator al proliferării şi diferențierii keratinocitelor. Sodiul împreună cu potasiul reglează echilibrul hidratării în țesuturi.

Gama completă a produselor Skin Sensations Casmara conține o formulă de înaltă tehnologie și performanță ce îmbină ingredienți activi inovativi, având ca rezultate o absorbție mai bună și un aspect sănătos.

3 produse unice:
Aportul zilnic de vitamine și minerale, fără intervenții chirurgicale, prin îngrijirea la domiciliu, la locul de muncă, în călatorii și chiar la sala de sport .. oferindu-i pielii dumneavoastră luminozitate și vitalitate.

RECOMANDĂRILE CASMARA
Tenul normal, mixt: Aplicaţi Hydro Skin Sensations în timpul zilei şi noaptea. Pentru a intensifica acţiunile sale, se aplică în prealabil Skin Sensations Complex.

SKIN Sensations Complex - 50 ml
Vitamine și minerale

Un ser concentrat spectaculos al cărui efect este comparabil cu preparatele injectabile realizate în clinicile cosmetice medicale, datorită puterii mari de absorbție.
Această tehnologie exclusivă poate reface chiar şi pielea cea mai lipsită de vitalitate.

Formula sa unisex este potrivită pentru orice perioadă a anului. Această mineralizare se bazează pe:
FUCOGEL 1.5P®: extras din algele marine Fucus. Poate fi considerat un acid hialuronic, de origine marină, care formează o peliculă de hidratare.

EUK-134®: derivat din mangan, cu o moleculă unică, asigurând pătrunderea completă. Radicalii liberi sunt neutralizați de aceste ingrediente active, reprezentând un sistem atioxidant similar cu al propriei pieli.

Skin Sensations Hydro Cream - 50 ml
Vitamine și minerale
Aceasta este o cremă gel hidratantă, cu o textură ușoara plăcută. Formula sa unisex este potrivită pentru orice anotimp al anului.

TRACE AVENA PROTEIN COMPLEX®: acesta este un complex de proteine din ovăz, care asigură mineralele și oligoelementele necesare pentru piele. Conţine Calciu (restaurare), Magneziu (sporeşte hidratarea), Mangan (antioxidant), Zinc (calmare/vindecare), Cupru (regenerare), Fier (oxigenare) și Potasiu (menține hidratarea).

NATURAL JEJU ORGANIC CAMELLIA OIL®: este un ulei natural din Camellia Japonica și are efecte de hidratare și proprietăți anti-rid și de calmare.
Skin Sensations Nutri Cream - 50 ml
Vitamine și minerale

Este o emulsie fluidă hrănitoare, cu o textura îmbogăţită. Formula sa unisex este potrivită pentru orice perioadă a anului.

AUREALIS ®: acest ingredient activ este obţinut din portocală amară, capabil să crească sinteza acidului hialuronic cu până la 44%.

NATURAL JEJU ORGANIC CAMELLIA OIL®: este un ulei natural din Camellia Japonica și are efecte de hidratare și proprietăți anti-rid și de calmare.

TRACE AVENA PROTEIN COMPLEX®: acesta este un complex de proteine din ovăz, care asigură mineralele și oligoelementele cele mai precise și necesare pentru piele. Conţine Calciu (restaurare), Magneziu (sporeşte hidratarea), Mangan (antioxidant), Zinc (calmare/vindecare), Cupru (regenerare), Fier (oxigenare) și Potasiu (menține hidratarea).

Noi suntem primul laborator Dermo-cosmetic în lume care introdus acest ingredient activ unic în produsele sale - TRACE AVENA PROTEIN COMPLEX®.

CASMARA
Tehnologie şi sănătate în cele mai performante saloane de înfrumuseţare şi centre SPA.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram