Descopera Luna Cafe amp; Bistro aroma interbelica narghilea si rasfat culinar

29 octombrie 2012
Autor:
dowmedia08

La doar 24 de ani, Gabriela Epuras, Managing Partner Luna Cafe & Bistro a decis sa deschida acest restaurant din dorinta de a crea in Bucuresti un loc diferit prin rafinament, atmosfera creata si serviciile oferite.

“Lumea incepe sa fie din ce in ce mai selectiva in ce priveste localurile si evalueaza locatia, serviciile, produsele, dar si multe alte detalii. Numarandu-ma si eu printre aceste persoane, mi-am dorit sa creez un local care sa fie cat mai aproape de idealul pe care il cautam: un loc cu o atmosfera calda, unde sa te poti relaxa cu prietenii sau la o intalnire de afaceri, sa asculti muzica buna, sa gusti feluri rafinate de mancare, sa ai o servire prietenoasa si sa poti experimenta lucruri “altfel” a declarat Gabriela Epuras

Cele 8 camere ale casei de pe str. Viitorului 32 au fost personalizate diferit, fiecare avand o personalitate proprie reflectata de mici detalii, creand insa in acelasi timp un tot unitar prin calitatea finisajelor si decorului: peretii tapetati, candelabrele, sobele din teracota frumos decorata, dulapurile autentice frumos incastrate sau piesele de mobilier special create pentru a pastra eleganta Bucurestiului interbelic.

“Luna Cafe & Bistro este un loc cu o personalitate aparte si care te imbie cu o atmosfera unica, pe care ne-am propus sa o punem in valoare in fiecare detaliu, de la decoruri pana la preparatele din meniu si serviciile disponibile. Iar aceeasi atmosfera deosebita caracterizeaza si evenimentele pe care le organizam, care ofera o alternativa plina de emotie pentru petrecerea unei seri in Bucuresti” a adaugat Gabriela Epuras.

Sub numele “Luna plina”, Luna Cafe & Bistro (www.cafeluna.ro) organizeaza periodic seri in care casa din strada Viitorului 32 este luminata doar de lumanari iar ambianta este completata de muzica live, cantata fie la pianina din frumoasa casa interbelica, fie la alte instrumente, insa intotdeauna acustice, cu influente de jazz sau blues.

Dupa un prim astfel de eveniment organizat in luna septembrie, clientii Luna Cafe & Bistro se vor putea bucura din nou de aceasta experienta in seara zilei de 31 octombrie 2012, incepand cu orele 21:00, o seara magica in care cina se va lua la lumina lumanarilor iar ambianta va fi asigurata de muzica live.

Pentru cei care isi doresc un loc in care sa se relaxeze si sa se bucure de o masa delicioasa, pe durata unei intalniri de afaceri sau la o iesire cu prietenii, Luna Cafe & Bistro a creat si pachete speciale zilnice, care propun meniuri la preturi fixe si includ preparatele deosebite ale localului.

In fiecare zi, Luna Cafe & Bistro propune pentru masa de pranz o noua combinatie de supa si fel principal sub numele de „Meniul Zilei” la numai 24 RON iar pentru seara, un mix dintre o gustare rafinata si un desert la 29 RON.

“Am avut in vedere toate aceste detalii cand am creat Luna Cafe & Bistro deoarece ne dorim sa devina repede un loc de suflet pentru multe persoane in cautarea unui loc plin de povesti si emotie, cu servicii si produse de calitate si in care in acelasi timp sa te simti ca acasa de fiecare data ” a conchis Gabriela Epuras.

***
Despre Luna Cafe & Bistro
Sub sloganul „Aroma interbelica, narghilea si rasfat culinar!” Luna Cafe & Bistro (www.cafeluna.ro) s-a deschis la finalul lunii septembrie 2012 intr-o frumoasa casa interbelica din centrul Capitalei.

Condusa de o echipa tanara si pasionata de servicii de calitate, Luna Cafe & Bistro si-a propus sa devina in scurt timp locul de suflet al multor persoane in cautare de o locatie speciala, in care fiecare spatiu sa transmita sentimentul de calm si serenitate imprimat de Luna si regasit in sufletul oricarui trecator care si-a ridicat macar o data ochii spre ea.

Luna Cafe & Bistro propune un spirit nou, inegalabil, pentru dupa-amiezele dedicate afacerilor sau unor intalniri in oras, dar si pentru iesirile de seara impreuna cu prietenii: un restaurant tip bistro, cu servire impecabila si preparate fine si gustoase, intr-o casa interbelica plina de povesti si care invita la construirea de amintiri.

Aflati mai multe despre Luna Cafe & Bistro de pe www.cafeluna.ro sau de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/cafelunaro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram