CROPMAX – ingrasamantul foliar 100 natural numarul 1 in Romania

6 noiembrie 2012

Holland Farming Agro, unul dintre cei mai mari importatori de ingrasaminte naturale si seminte de legume profesionale din Romania a sarbatorit, in cadrul Indagra 2012, 15 ani de CROPMAX in Romania.

CROPMAX este un ingrasamant foliar, 100% natural, folosit in agricultura si horticultura. Compozitia unica a produsului face ca acesta sa fie indispensabil de-a lungul unui sezon de cultura. Ingrasamantul este certificat de catre Uniunea Europeana pentru a fi utilizat in agricultura ecologica si contribuie la sporirea productiei si la obtinerea de recolte sanatoase.

“ Succesul inregistrat de CROPMAX in Romania nu s-a intamplat peste noapte. A fost nevoie de ani de munca pentru a-l introduce pe piata la acest nivel. In aceasta reusita am beneficiat si de sprijinul partenerilor nostri care au ales sa utilizeze un ingrasamant natural si sa ofere consumatorilor legume sanatoase” a declarat domnul Marius Velea, managerul companiei Holland Farming Agro.

Holland Farming Agro colaboreaza permanent cu institutele de cercetare pentru a oferi cele mai bune solutii partenerilor sai.

Portofoliul Holland Farming Agro cuprinde marci de renume in agricultura la nivel mondial: gama de hibrizi de legume (tomate, ardei, castraveti, vinete, varzoase, radacinoase, legume pentru frunze) de la Rijk Zwaan, soiuri consacrate de legume Pieterpikzonen si soiuri de fasole, mazare, dar si hibrizi de porumb de la Popvriend, biostimulatori de crestere si dezvoltare Holland Farming si Atlantica Agricola, substraturi pentru horticultură – pastile si poturi pentru producerea rasadurilor de legume de la Jiffy, substraturi pentru semanat si repicat Biolan si Terracult, precum si
aparatura de masurat - termometre, umidometre, tensiometre, pH-metre si diverse alte aparate folosite de producatorii de legume, in producerea legumelor in solar sau camp deschis - Step Systems.

2012 Grandz Comunicare

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram