Unior Tepid Utilizari inteligente ale dispozitivelor de lucru mobile

20 septembrie 2013

Cu totii stim ca dispozitivele de lucru portabile au, in primul rand, avantajul ca pot fi utilizate in locuri diferite datorita unei mai mari manevrabilitati, nu doar intr-un singur loc, cum este in cazul dispozitivelor fixe.
Unior Tepid propune in cadrul Targului Interntional de Mobila BIFE - SIM, care se desfasoara la Romexpo in perioada 17-21 septembrie 2013, o varianta simpla si inteligenta care permite transformarea mai multor dispozitive de mana STAYER in dispozitive de sine statatoare, pentru masa de lucru fixa. Aceasta propunere are la baza aceeasi grija pentru confortul clientilor sai, pe care Unior Tepid o dezvolta permanent. Utilizarea dispozitivelor mobile in varianta fixa permite acestora nu doar o mai larga gama de utilizare, ci si reducerea cheltuielilor, folosind un singur dispozitiv STAYER pentru deplasari si pentru operatiunile desfasurate la masa de lucru.
Primul dispozitiv propus de catre specialistii Unior Tepid este masina de frezat STAYER, care, datorita fixarii ei intr-o masa de lucru permite realizarea unor operatiuni mai precise. Acestui dispozitiv i se alatura fierastraul pendular STAYER, care, cu ajutorul panzei de taiere rectilinie si prin miscare alternativa realizeaza decuparea pe contur a liniilor curbe sau neregulate. Prinderea acestor dispozitive intr-un banc de lucru permite obtinerea unui randament crescut datorita posibilitatii utilizarii ambelor maini pentru manevrarea masei lemnoase corect si eficient.
Sistemul este intregit de dispozitivul electric manual de reparat europaleti STAYER cu lama rectilinie, cu miscare alternativa, foarte util pentru cei care produc sau refac europaleti. Acesta are dubla capacitate de a realiza taierea europaletilor atat in zona de lemn, cat si in zona metalica de asamblare.
In standul Unior Tepid este prezentata intrega gama de scule de mana dedicata domeniului prelucrarii lemnului. Oferta este largita prin adaugarea in portofoliu de noi branduri care completeaza cu succes cererile companiilor din industria de prelucrarea lemnului. Brand-urile vedeta prezente la targ sunt Stayer, Unior, Elbe, Le Ravageur, Trafee, Wellershaus, Irwin, Pilana, Wilpu, Diager.
„Extinderea gamei de produse si servicii reprezinta dezvoltarea continua a statutului de furnizor unic, de tip one-stop-shop de solutii complete pentru toate ramuri industriale, nu doar pentru industria lemnului, pentru tot ceea ce reprezinta sculele de mana.” - a declarat domnul Nicolae Toma, Director Tehnic Unior Tepid
La cele 14 000 de repere existente pe stoc in mm si in inch se adauga inca 800 de noi repere, care au ca scop diversificarea gamei de scule de mana oferite clientilor din toate ramurile industriale.
Unior Tepid este lider pe piata din Romania in distributia sculelor de mana de calitate industriala si membru fondator al retelei Centrul National de Scule, retea de distributie care acopera intreg teritoriul Romaniei.

2013 Grandz Comunicare

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram