Chestionare Auto online

16 octombrie 2013
Autor:
dowmedia08

Salutări. Numele meu este Ovidiu Drobotă. Nu demult am dezvoltat un site pentru Chestionare Auto. M-am gândit să-l împărtăşesc şi cu voi deoarece este foarte util persoanelor care studiază legislaţia rutieră şi nu numai... În general când o persoană doreşte să înveţe regulile de circulaţie, caută un site în acest domeniu, dar nu toate sunt găsite sau văzute ca relevante. Evident, fiecare încearcă să facă un site cât mai interesant, dar în ultima vreme nu prea am vazăut astfel de "comportamente", deoarece toţi sunt pe interes (umblă după bani) şi nu le mai pasă de utilizatori, daca ei primesc sau nu un conţinut de calitate.

O persoană care este foarte mulţumită de un respectiv site în domeniul auto, cu siguranţă se va întoarce înapoi pe site şi îl va impărtăşi pe www.coment.ro . Lasând explicaţiile de-oparte, aş vrea să vă mai spun ca site-ul meu de chestionare auto conţine toate întrebările de la direcţia DRPCIV, cu toate răspunsurile corecte. Aşadar cei care fac sau rulează chestionare auto online, pot verifica răspunsurile corecte de la întrebările oficiale fără probleme şi bătăi de cap. Ei pot folosi formularul de căutare din top-ul site-ului. După ce copiază întrebarea din chestionar, o lipeşte în formularul de contact după care apasă tasta enter şi obţine răspunsul corect care este marcat cu culoarea roşie. De asemenea pot fi chiar două răspunsuri corecte sau chiar trei, depinde de întrebare. La examenul de teorie apar întrebări capcana cu două sau trei răspunsuri, dar aceste întrebări sunt de regulă venite câte trei, nu mai mult de trei. Ca şi ordonare, vă spun din propria experienţă că apar dupa şapte sau opt întrebări venite cu un singur răspuns. Examenul se va încheia odata cu timpul disponibil care "se consumă", dar cu toate că este suficient, utilizatorii sunt speriaţi şi consideră ca nu au suficient timp la dispoziţie pentru a finaliza examenul de teorie DRPCIV www.c-drpciv.ro.
La fiecare întrebare, aveţi la dispoziţie mai bine de un minut, deci trebuie să evitaţi graba şi de asemenea, emoţiile. Este un examen foarte uşor... Site-ul mai dispune de legislaţia rutieră care cuprinde anumite capitole disponibile gratuit. Indicatoarele şi marcajele rutiere sunt afişate cu explicaţie şi imagine în acelaşi timp.

Codul rutier este actualizat la zi chiar dacă apar anumite modificări, cum se face în fiecare an. Aşadar, site-ul deţine chestionarele oficiale DRPCIV, care pot fi rezolvate fără înregistrarea unui cont. Ne concentram pe utilizatori ca ei să primească un conţinut cât mai relevant şi unic. Mai multe detalii veţi obţine pe site. Succes!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram