Inchiriaza masina ideala prin Ameriserv

17 octombrie 2013
Autor:
dowmedia08

      Zilnic, traficul din Romania este sufocat de cele peste 6 milioane de autoturisme. Cifra explica utilitatea masinii. Indiferent de statutul social sau profesie, masina a devenit indispensabila pentru majoritatea dintre noi. Pe de alta parte, exista acea categorie de soferi care din diferite motive prefera sa inchrieze masini de la firmele specializate.

      Inainte de a face pasul, este bine sa cunoasti cateva aspecte despre inchiriatul unei masini. In primul rand stabileste nevoile tale, cauta o firma care sa raspunda cerintelor, verifica modalitatea de plata, solicita informatii despre durata minima a inchirierii, termenii in care se poate face rezervarea, precum si zona geografica acoperita. In cazul in care doresti utilitati suplimentare precum, scaunul pentru copil sau asigurare suplimentara, cere informatii despre costul acestora. Importante sunt documentele necesare pe care trebuie sa le prezinti pentru preluarea autoturismului inchiriat, asa ca asigura-te ca dispui de fiecare act in parte. Este de bun augur sa cunosti starea tehnica a masinii inainte de a semna pentru ea, motiv pentru care, cere sa o verifici in prezenta reprezentantului companiei de inchirieri. Si nu in ultimul rand, pentru a evita situatiile neplacute, verifica nivelul combustibilului.

      Alege o firma cu experienta care sa iti poata garanta seriozitate si masini de calitate, precum Ameriserv. Noi oferim posibilitatea inchirierii unor marci de masini renumite, care sa asigure conditiile ideale de confort si siguranta.

      De exemplu, Ameriserv pune la dispozitia ta urmatoarele modele: Ford Focus 1,6 TDCi Combi, care dispune de airbaguri, Abs, aer conditionat, radio-CD player, 5 locuri, 4 usi cu o cutie manuala de viteze in 5 trepte., un model ideal pentu tine si familia ta. La fel de incapatoare si spatioase, cu aceleasi dotari sunt si modelele Ford Focus 1,6 TDCi HatchBack, Hyundai i30 precum si Peugeot 308, 1,6 Hdi.

      Pentru cei care doresc un alt model de autoturism fata de cele enumerate mai sus, Ameriserv poate aduce la cererea expresa a clientilor sai, orice model de autovehicul.

      Odata ce v-ati hotarat asupra unui model, urmeaza pasii standard,prin care clientii trebuie sa respecte urmatoarele conditii pentru a putea incheia un contract de inchiriere cu compania Ameriserv. Asadar iata o serie de reguli: clientul trebuie sa faca dovada actului de identitate si a permisului de conducere; trebuie sa aibe varsta minima de 21 de ani si experienta de cel putin un an de condus; se cere plata anticipata a chiriei inscrise pe contract precum si plata garantiei aferente masinii inchiriate; predarea autoturismului se face cu rezervorul plin, la fel ca atunci cand clientul ridica autoturismul. Pe langa toate acestea trebuie sa garantati ca nu folositi masina in regim de taxi sau conducerea ei sub influenta drogurilor sau a bauturiilor alcoolice.

      Acestea nu sunt nimic altceva decat niste conditii simple si flexibile care sa asigure garantia de ambele parti. Un studiu arata ca in Romania la fiecare 8 inchirieri de masini, cel putin una se intoarce cu avarii, in timp ce strainii sunt mult mai atenti la volan pentru ca din 120 de inchirieri doar o masina se intoarce cu probleme.

      Pe langa activitatea de inchirierea a autoturismelor, Ameriserv vine in ajutorul clientilor cu o serie de facilitati, printre care inchirierea de autoutilitare pentru marfa si microbuze precum si importuri de masini noi sau second-hand din tarile Uniunii Europene. Compania colaboreaza cu dealeri autorizati printre care BMW, Opel, Audi, Peugeot, Fiat, Skoda sau VW.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram