ETEM Systems a furnizat peste 30 tone aluminiu pentru Promenada Mall si reconversia City Mall

29 octombrie 2013
Autor:
dowmedia08

Producatorul elen de sisteme de aluminiu, ETEM Systems SRL, a finalizat furnizarea a peste 30 de tone de aluminiu, sub forma de sisteme arhitecturale pentru Promenada Mall si pentru reconversia functionala a cladirii City Mall, ambele situate in capitala.

In ceea ce priveste Promenada Mall, ETEM Systems a livrat la nivelul intregii anvelopante exterioare a proiectului sistemul de fatada ventilata VARIO, utilizat pentru fixarea in siguranta a finisajului exterior, ce totalizeaza 1,5 tone aluminiu.

In ceea ce priveste reconversia functionala in spatii de birouri a City Mall, ETEM Systems a furnizat sistemele E-85 pentru pereti cortina semistructurali, sistemul E-45 de sistem tamplarie de aluminiu cu bariera termica, sistemul E-24 de usi pentru intrarile principale, cu inalta izolare termica si minimum 9.000 mp de panouri compozite din aluminiu (Etalbond FR). Toate aceste sisteme totalizeaza peste 30 tone de aluminiu si accesorii.

„Aprovizionarea materialelor s-a facut in etape, pe zone, in functie de dorinta investitorului care nu a dorit sa desfaca toata fatada in acelasi timp. Montantii au fost livrati la lungimi speciale. Lungimile au fost confirmate dupa desfacerea fatadei si relevarea zonei, lasand un termen de livrare destul de strans, ceea ce a reconfirmat abilitatea ETEM Systems de a satisface particularitatile proiectelor in care ne implicam,” a declarat Irina Ivan, arhitect consultant ETEM Systems.

“Aceste proiecte ne permit sa punem in valoare multiple sisteme arhitecturale furnizate de ETEM Systems, sisteme care pot fi adaptate celor mai noi tendinte arhitecturale,” a declarat Andreas Laspadakis, directorul general al ETEM Systems.

Toate sistemele furnizate satisfac cele mai inalte proprietatile mecanice si termice si au fost certificate in conformitate cu standardele IFT Rosenheim Institution din Germania.
***

Despre ETEM Systems
Compania ETEM este prezentata sub marca ETEM Systems in Romania din anul 2003. Ca grup, compania ETEM a fost fondata in 1971, ca parte a celui mai mare holdng metallurgic din Balcani - VIOHALCO. ETEM numara peste 1000 de angajati in mai mult de 10 de tari. Compania ETEM este specializata in productia de sisteme de aluminiu integrate pentru aplicatii arhitecturale si industriale. ETEM a fost acreditat ca furnizor preferential al sectorului automobilelor, oferind profile performante pentru lideri de piata precum BMW, Audi si Porsche. In Romania compania furnizeaza sisteme din aluminiu pentru aplicafii arhitecturale si industriale, inclusiv panouri compozite din aluminiu (Etalbond) si structuri de aluminiu pentru instalatii fotovoltaice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram