A VI a ediție a Conferințelor Internaționale de Energie Regenerabila la RENEXPO® SOUTH EAST EUROPE

6 noiembrie 2013

Energiile regenerabile continuă să câștige teren în ceea ce privește viitorul  energetic al României. Atenția autorităților este îndreptată către investițiile și posibilitățile de dezvoltare a acestui sector. Experți și persoane cu putere de decizie în domeniu se vor reuni pentru a șasea oară în cadrul târgului și conferințelor RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE. Evenimentul va avea loc în perioada 20-22 noiembrie 2013, la EXPOROM - București și va găzdui peste 100 de vorbitori la cele 5 conferințe internaționale și cele 4 evenimente conexe organizate.

Pentru a șasea oară experţi internaţionali şi români se vor întruni la târgul RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, cu scopul de a face schimb de cunoştinţe, experienţe rezultate din practică, de a-şi da sfaturi dobândite prin cercetare şi dezvoltare dar şi siguranţa ca aceste cunoştinţe să fie rapid transformate în practică. Conferinţele inovatoare vor avea loc pe durata a trei zile concomitent cu târgul.

Conferințele internaționale și evenimentele conexe din acest an sunt organizate cu sprijinul și în colaborare cu instituții de prestigiu. Printre co-organizatorii conferințelor se numără: Asociația Partener pentru Administrația Publică Locală București, Asociația Electricienilor din România (AREL), Asociația Română pentru Microhidroenergie (ARmHE), Camera de Comerț și Industrie România-Germania/AHK România, CNR-CME, Institutul de Studii și proiectări Energetice (ISPE), Societatea de Instalații Electrice și Automatizări (SIEAR).

Conferințele internaționale:

Energia Eoliană
A VI-a Conferință Internațională – Energia Eoliană în România

Energia Solară
A V-a Conferință Internațională – Energia Solară în România

Power Grid
International Power Grid Interconnections

Biomasa
A VI-a Conferință Internațională – Biomasa în România
Microhidrocentrale
A VI-a Conferință Internațională – Microhidrocentrale în România
Workshop-uri și Forumuri:

Cogenerare
Al II-lea Workshop Internațional: Cogenerare & District Heating

Electricitate
BMS - condiții pentru eficientizarea energetică a clădirilor

AREL
Forumul Electricienilor din România

Ziua Primarilor
Conferințele internaționale și evenimentele conexe vor avea loc în paralel cu cea de-a VI-a ediție a celui mai mare eveniment pe energie regenerabilă din România - RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, unde peste 120 companii din 12 țări europene și 2 continente s-au înscris deja ca expozanți în cadrul târgului.

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE este sponsorizat de companii naționale și internaționale: Apostolas Bobolas SA, Gaia Energy SRL, Monsson Operation, RomNed Industrial Foundation Equipment SRL și SMEA srl.

Mai multe informații despre cel mai mare eveniment din domeniul energiei regenerabile în România și Europa de Sud-Est, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE și conferințele însoțitoare puteți găsi pe www.renexpo-bucharest.com.

Despre REECO:
Compania, cu sediul în Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de târguri și conferințe din Europa în domeniul energiei regenerabile și eficienței energetice. Din 1997 și până în prezent, REECO a organizat peste 1000 de expoziții și conferințe, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experți și la care au participat peste 2000 de expozanți. Portofoliul companiei cuprinde 9 târguri și 60 de conferințe organizate anual, de către aproximativ 50 de angajați în România, Germania, Austria, Polonia și Ungaria.

Contact:
Anca Oprea
REECO RO EXPOZIȚII SRL
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4,
310025 Arad
Tel: +40 (0) 257-230999
Fax: +40 (0) 257-230998
[email protected]
www.reeco.eu

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram