Dinastia culorilor by Only For You

26 noiembrie 2013

Stralucirea verii este transpusa in sezonul rece prin culorile tari, care emana un aer sofisticat, profund feminin, caracteristic tinutelor Only For You. Carourile, matasea, bumbacul, lana sau dantela sunt reintregite intr-o colectie inedita, care provoaca femeia moderna sa indrazneasca mai mult. Forme si texturi elegante cu excese calibrate, colectia Only For You propune un joc vizual cu o paleta extrem de bogata de culori vibrante, care evidentiaza feminitatea si complexitatea fiecarei tinute construite.
Alchimia modei
O alchimie ce imbina culori, texturi si imprimeuri intr-un stil caracteristic Only For You. Suveranitatea culorilor transforma tinutele de toamna in aparitii remarcabile, dominate de tonurile puternice de rosu, burgund, verde, portocaliu sau accentele fine de bej, negru, gri sau alb. Colectia Only For You este conturata de tonurile calde, jocurile geometrice, imprimeurile neasteptate si materialele pretioase.
Femeia de azi nu mai este constransa de canoanele modei, dimpotriva totul este interpretat in propriul ei stil, in functie de personalitatea sa si starea de spirit. De la tinutele ultra feminine, romantice si stilate, la cele casual smart pentru femeile active si indraznete, tinutele Only For You pot fi mixate intr-o multitudine de stiluri.
Forta si fragilitate
Cuvintele cheie pentru sezonul rece sunt cu siguranta forta si fragilitatea, regasite atat in tinutele simple, chic, inspirate de natura, in nuante pamantii, verde inchis sau rosu burgund, cat si in combinatiile cu taieturi radicale, siluete exagerate si detalii futuriste. Desigur, pentru a reintregi look-ul, nu puteau lipsi accesoriile potrivite, marcate in acest sezon de opulenta si stralucire.

Propunerile Only For You
Sparge monotonia cromatica si intra in dinastia culorilor! Sezonul rece propune un joc cromatic, in care femeile sunt provocate sa se transforme in muze ale elegantei supreme, dive puternice sau firi romantice si boeme. De la rochii diafane, din matasuri fine, bluze elegante in nuante calde si pana la pantaloni cu linii moderne si detalii minimaliste, tinutele Only For You pot fi mixate in functie de stilul personal.

Vino in magazine Only For You pentru a vedea intreaga colectie.
Bucuresti: UNIREA SHOPPING CENTER, ET.1

Bucuresti: PROMENADA MALL, ET. 1

Brasov: STRADA NICOLAE BALCESCU, NR. 62, ET. 2, COMPLEX STAR

Ploiesti: MALL SHOPPING CENTER, ET. 1

Cluj: IULIUS MALL, PARTER

Craiova: ELECTROPUTERE PARC, PARTER

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram