Citesti si castigi cu Raiffeisen Leasing

6 decembrie 2013

Copiii din proiectul ”Scoala este super! (1)” au participat la a treia editie a concursului de lectura ”Citesti si castigi!” organizat cu sprijinul Raiffeisen Leasing. In lupta cu computerul cartea a castigat adepti in randul copiilor de la Fundatia JOYO care au lecturat numeroase carti din literatura romana si universala. Lupta pentru premii a fost stransa, dar toti copiii au castigat ceva mult mai valoros – dragostea de carte.

Implicarea copiilor in cercuri de lectura specifice varstelor lor, permite acestora cultivarea gustului pentru lectura si motivarea lor pentru a afla lucruri noi. Scop dezvoltarea educationala activa a copiilor defavorizati.

Organizarea celor trei etape a concursului ”Citesti si castigi!” a fost posibila ca urmare a faptului ca Raiffeisen Leasing a facut un cadou minunat copiilor sprijiniti prin proiectele Fundatiei JOYO, dotand si amenajand, in anul 2011, o sala de lectura in cadrul Centrului Social de Zi “Casa Florian”.

Despre Fundatia JOYO
FUNDATIA JOYO - Sprijin Socio-Educativ pentru Copii, Tineri si Familii in Dificultate - este o organizatie nonguvernamentala, infiintata in anul 2002, acreditata ca furnizor de servicii sociale care desfasoara proiecte socio-educative pentru copii, tineri si familii in dificultate, in vederea prevenirii abandonului familial si scolar, al reintegrarii scolare si al integrarii/reintegrarii profesionale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram