Antreprenorii din Iasi si Neamt investesc in dezvoltarea profesionala la Bucuresti

12 februarie 2014

Peste 45% dintre participantii la seminarul despre reusita in cariera sustinut la Bucuresti de Brian Tracy, renumit consilier in dezvoltare profesionala si personala, sunt antreprenori veniti din Moldova. Acestia isi doresc sa obtina modele validate care sa ii ajute in cresterea afacerii, dar si sa ofere o alta viziune propriilor echipe despre ce inseamna dezvoltare personala.
Solicitarile pentru evenimentul din 27 martie au venit din intreaga tara, insa Moldova pastreaza locul fruntas, cu peste 300 de inscrisi. In acest moment, seminarul „Maximum Achievement” pe care il va sustine Brian Tracy la Bucuresti pe 27 martie 2014 inregistreaza 700 de locuri ocupate din cele 1200 disponibile. Participantii activeaza in arii diferite, insa cei mai multi lucreaza in vanzari sau MLM. La eveniment vor fi prezenti si antreprenori, manageri din middle si top management, care au achizitionat in mare parte biletele VIP.
„Biletele VIP sunt aproape epuizate, cei care si le-au dorit fiind în general antreprenori si manageri. Sansa de a sta fata in fata in grup restrsns cu Brian Tracy si de a-i adresa intrebari a stimulat mult cererea pentru acest tip de bilete, chiar daca pretul acestora este mai mare.”, a declarat Lorand Soares Szasz, business coach si organizatorul evenimentului.
In cazul companiilor mari, majoritatea a optat pentru pachete pentru grupuri de 25-30 de persoane, participarea la seminar fiind vazuta ca un training de o zi oferit angajatilor, indiferent de departamentul in care activeaza. Cel mai mare pachet a fost achizitionat de o multinationala din domeniul cosmeticelor care isi va trimite 150 de colaboratori la seminarul din Bucuresti, cat si la cel din Cluj, sustinut pe 25 martie.
Brian Tracy, supranumit „expertul in succes”, este unul dintre cei mai cunoscuti consilieri in dezvoltare personala si profesionala din lume si autorul celei mai bine vandute carti de profil, „Psihologia succesului”. Oameni de pe tot globul si-au atins obiectivele in cariera si in viata personala, aplicand principiile pe care Brian Tracy le-a invatat in zeci de ani de consultanta oferita unora dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri. Participantii vor descoperi reguli practice care conduc la succes, precum tehnici de concentrare, principii de afaceri, moduri de a atinge independenta financiara si metode de a debloca abilitati innascute precum creativitatea sau inovatia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram