Prima Zi a Regelui din istorie sarbatorita de comunitatea olandeza din Romania

24 aprilie 2014

Evenimentul Orange Night este organizat de Camera de Comert Olandeza Romana (NRCC), in stransa colaborare cu Ambasada Olandei, ca si partener. Scopul principal al evenimentului este consolidarea relatiilor dintre comunitatea olandeza si cea romana.
Directorul Executiv al NRCC, Alex Mircea Dascalu, afirma: Orange Night este o ocazie buna pentru membrii comunitatii de business olandeze sa invite clientii la un astfel de eveniment, iar pentru clienti este o oportunitate de a experimenta cultura olandeza. Vom cere oaspetilor nostri sa poarte ceva portocaliu, deoarece este, de asemenea, vorba despre ‘oranjegekte’; ‘febra portocalie’ ce se desfasoara in Olanda.
NRCC asteapta 200 de invitati pentru cina ce va fi pregatita de catre Chef Paul Oppenkamp din cadrul restaurantului The Artist. Cina incepe la ora 18:30 si contine specialitati olandeze precum hering olandez, hutspot (tocana de legume traditionala), erwtensoup (supa de mazare traditionala), orange tompoezen (prajituri). La ora 22:00 va fi deschisa oficial petrecerea de catre ambasadorul Olandei Matthijs van Bonzel. Evenimentul Orange Night se desfasoara la Biavati Events (Strada Serghei Rahmaninov 2b).
NRCC este o organizatie non-profit care sprijina afacerile romano-olandeze si stimuleaza schimburile comerciale dintre cele doua tari. NRCC face aceste lucruri prin crearea afacerilor in cadrul comunitatii de membri, printr-o stransa legatura cu Ambasada Olandei in Romania, dar si prin relatii guvernamentale romane daca este cazul.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram