Promed Impex Deratizare Bucuresti solutia ideala de a elimina rozatoarele

29 aprilie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Cel mai important lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand vine vorba de prevenirea sau eliminarea rozatoarelor, fie ele reprezentate de soareci, sobolani sau alte asemenea mamifere, este acela ca, indiferent de zona, rurala sau urbana, ele pot fi prezente si se pot adapta cu usurinta. In momentul in care ati detectat cel mai mic semn de prezenta a musafirilor nepoftiti, primul pas este contactarea unei firmei specializate in servicii de deratizare. Daca aveti nevoie de servicii deratizare in Bucuresti, trebuie sa stiti ca firma Promed Impex va poate veni oricand in ajutor cu echipamente moderne si substante eficiente pentru eradicarea rozatoarelor.

Deratizare Bucuresti - scapati de rozatoare si de daunele produse de acestea!

"De ce trebuie facuta deratizarea cat mai rapid?", iata o intrebare pe care tot mai multi si-o pun. Raspunsul este unul cat se poate de simplu: deratizarea trebuie facuta cat mai rapid, deoarece daca amanati problema invaziei daunatorilor mult timp, acestia vor deteriora rapid materialele sau alimentele expuse acestora. In plus, este important sa retineti ca rozatoarele sunt capabile sa transporte boli cauzate de un agent patogen. Nu este vorba doar de bolile clasice, ci si de boli recente, cum ar fi gripa aviara, gripa porcina, etc.

La modul general vorbind, deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus. Un rol important il joaca si preventia fata de aceste mamifere. Astfel, o deratizare eficienta, cu rezultate cat mai bune, implica si o actiune de preventie. Aceasta se realizeaza in functie de locul vizat si de lucrurile aflate in spatiul respectiv, fiind diferit modul de actiune intr-un apartment, de cel dintr-un hambar cu grau.

Servicii deratizare Bucuresti bazate pe utilizarea unor substante avizate de lege!

Toti cetatenii trebuie sa intelegeaga faptul ca deratizarea este o actiune foarte importanta desfasurata in gospodarii sau in spatiile comerciale pe tot parcursul anului, dar in special in anotimpul rece. In acest context, contactarea unei firme precum Promed Impex este fundamentala. Aceasta din urma are capacitatea de a detecta cat mai rapid posibil prezenta rozatoarelor sau a altor daunatori. Promed Impex utilizeaza substante de maxima eficienta, inodore si fara risc de toxicitatea pentru om si pentru animale. Avizate de catre Ministerul Sanatatii, aceste substante contribuie cu succes la actiunea de distrugere a rozatoarelor (soareci, sobolani – de orice specie) care va provoaca numeroase probleme.

Servicile de deratizare Promed Impex sunt importante atat pe domeniul public cat si pe domeniul privat. Chiar si in mediul urban al marilor orase, asa cum este si Bucurestiul, riscul de aparitie al soarecilor si sobolanilor este extrem de reidicat. Resturile menajere nepastrate in conditii igienice pot duce la descompunerea acestora si la crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea rozatoarelor.

Iata si o serie de masuri preventive impotriva rozatoarelor periculoase pe care specialistii Promed Impex le recomanda:

– intretinerea curateniei in interiorul si exteriorul cladirilor

– depozitarea corespunzatoare a resturilor menajere in tomberoane cu capac

– evitarea acumularii de apa in subsolul cladirilor

– distrugerea buruienilor din jurul cladirilor

– evitarea depozitarii in spatii deschise a produselor alimentare fara ambalaj corespunzator

– in interiorul depozitelor sau magaziilor, depozitarea produselor pe gratare de lemn sau metal

Asadar, in cazul in care va confruntati cu probleme cauzate de rozatoare, Promed Impex vine in ajutorul dumneavoastra cu metode menite sa va ajute. Operatiunile de dezinsectie si deratizare sunt dedicate spatiilor deschise, gradinite, scoli, subsoluri, precum si a celor din industria alimentara.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram