AMG Romania un partener de incredere pentru BioBucovina

2 mai 2014

BIObucovina este o franciza noua, in plina expansiune care are la baza: simigerie, cozonaci bio, placintarie, cofetarie de casa. Conceptul BIObucovina este inovator: sunt primii in Romania care au combinat retetele autentice din Bucovina cu ingrediente BIO cu certificat ecologic.
Daca intentionati sa deschideti o simigerie, placintarie sau cofetarie BioBucovina vine in intampinarea dvs. cu multiple solutii potrivite pentru afacerea dvs. si pentru spatiul de care dispuneti, iar pentru sistemele de securitate va puteti baza pe profesionalismul si experienta AMG ROMANIA.

Pentru primele doua magazine cuprinse in franciza, BioBucovina a ales ca si partener pentru instalarea sistemelor de securitate compania AMG ROMANIA. Aceasta a implementat cu succes sistemele antiefractie, supraveghere video cu circuit inchis, precum si sisteme de detectie si avertizare la incendiu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram