Carucior bebe 2 in 1 de la BabyNeeds alegerea perfecta

9 mai 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cand vine vorba de alegerea caruciorului potrivit pentru copilul tau poti sa te simti usor coplesita avand in vedere ca astazi exista o gama destul de variata de optiuni si modele din care sa alegi. Inaintea de a cumpara caruciorul ar fi bine sa ai in vedere anumite criterii care astfel te vor ajuta in a face alegerea potrivita.

De ce un carucior bebe 2 in 1?

Primul criteriu si probabil cel mai important este reprezentat de catre siguranta copilului tau. Asigura-te ca structura caruciorului este construita dintr-un material destul de rezistent care in timp nu va ceda atat de usor. Nu uita sa te asiguri ca nu exista margini ascutite sau alte parti ale caruciorului in care copilul s-ar putea accidenta. Un plus este oferit de catre centurile de siguranta in 5 puncte, de aceea orice tip de carucior bebe 2 in 1 de la BabyNeeds este binevenit pentru orice copil, in special daca ai gemeni.

Nu uita sa iei in calcul si daca viitorul carucior este prevazut cu frane si daca are manerul reglabil astfel incat sa stai intr-o pozitie normala a corpului atunci cand manevrezi caruciorul.

Accesorii pentru un carucior bebe 2 in 1?

Majoritate tipurilor de carucior bebe 2 in 1 dispun de functia de a fi reglate pe inaltime si astfel cel mic va putea sa stea in carucior pana la o varsta ceva mai inaintata. Daca il vei plimba pe cel mic atunci cand va fi soare afara, ia in calcul un carucior care vine cu un accesoriu care il va proteja pe cel mic de soare.

De exemplu, aceste modele de carucior bebe 2 in 1 din magazinul online BabyNeeds care respecta toate masurile de siguranta si in plus de asta sunt pline de accesorii.
Indiferent de sezonul sau vremea de afara vrei ca cel mic sa stea pe cat mai confortabil cu putinta in carurior si astfel sa aiba parte doar de amintiri placute din toate plimbarile pe care le veti face impreuna. Intra si tu pe babyneeds.ro si alege cel mai bun carucior pentru copilul tau.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram