Transport gratuit si primer cadou doar azi de la e l f

11 iunie 2014
Autor:
Silkweb

Nimic nu se compara cu placerea de a face cumparaturi si cu mandria ca in acest timp, poti sa economisesti atat timp pretios, cat si bani. Iar cel mai mult le place femeilor. Ar face oricand cumparaturi daca pot demonstra barbatilor ca este cel mai potrivit moment pentru asa ceva. Asta se traduce fie prin reduceri, fie prin bonusuri substantiale.

Placerea este si mai mare atunci cand este vorba de cumparat cosmetice originale. Atunci nimic nu le mai poate sta in drum. De aceasta data, e.l.f. este compania producatoare de cosmetice care va invita sa profitati de ocazie, prin oferta speciala de care orice cumparatoare poate beneficia, cu doar doua conditii.

Conditiile sunt acelea de a face o comanda de minim 54 de lei si sa faci azi acea comanda. Asadar, oferta este valabila doar azi, 11 iunie, doar pentru comenzile de peste 54 de lei, plasate pe site-ul reprezentantei din Romania a unuia dintre cei mai mari producatori de cosmetice profesionale.

Care sunt beneficiile?
Daca ati indeplinit conditiile, aveti garantat transport gratuit prin curierat rapid, nu prin Posta Romana (care a avut reclamatii din partea clientilor in ultima vreme), dar si un primer cadou. Livrarea gratuita inseamna ca nu mai trebuie sa va ganditi la o suma suplimentara pentru ca pachetul sa ajunga la dumneavoastra acasa, iar primer-ul cadou inseamna ca nu va mai fi nevoie sa va faceti griji ca machiajul se va aduna sau va capata un aspect neplacut. Totul ca voi sa aratati perfect de fiecare data.

Insa nu disperati, pentru ca odata terminata aceasta campanie, vor incepe altele, cel putin la fel de avantajoase si de placute. Asa ca veti avea suficiente motive sa faceti cumparaturi, in continuare, din magazinul e.l.f. pana cand veti avea gama completa de cosmetice originale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram