System Innovation Romania reduce cu 30 costul licentelor pentru SAP Business One

22 iulie 2014

System Innovation Romania reduce cu 30% pretul pentru licentele SAP Business One, in urma semnarii parteneriatului cu T-Systems Ungaria, liderul pietei de servicii IT&C din Ungaria, membra a grupului Deutsche Telekom. T-Systems Ungaria este partener strategic al SAP AG in Europa de Sud-Est si actioneaza ca un centru de distributie si servicii care ofera solutii personalizate pentru clientii si partenerii din regiune. Parteneriatul cu SAP AG si derularea unor contracte de volum permit obtinerea unor preturi de licentiere competitive dar si acumularea competentelor necesare pentru localizarea solutiei SAP Business One, pe specificul si legislatia fiecarei tari. Beneficiile acestui parteneriat strategic sunt transferate, prin intermediul System Innovation Romania, si utilizatorilor de SAP Business One din Romania.

„Parteneriatul strategic incheiat cu SAP ne permite dezvoltarea unei retele de parteneri, alaturi de care sa asiguram succesul implementarilor solutiei SAP Business One in regiune. System Innovation Romania este o companie cu experienta pe aceasta solutie si sunt convins ca impreuna vom asigura clientilor cele mai performate servicii de consultanta, localizare si suport, la cele mai competitive preturi” afirma Barna Rátkai , International Sales Manager, International Sales T-Systems Ungaria.

Pentru System Innovation Romania, implementarea SAP Business One este activitatea principala, iar reducerea costurilor de licentiere cu 30% va avea efecte imediate asupra atractivitatii ofertei comerciale, cu precadere intr-un context in care numerosi jucatori locali practica preturi agresive. „Licentele au un cost relevant in economia unui proiect ERP, iar reducerea acestora cu 30% va face ca SAP Business One sa aiba un raport imbatabil cost/functionalitati. Chiar daca piata locala sufera de lipsa bugetelor, managerii au inteles ca nu au nevoie de o solutie ieftina, ci de una corecta, ca pret si caracteristici si care sa aiba un raport pret/beneficii cat mai bun” afirma Irina Oprea, Director General System Innovation Romania.

Piata locala de ERP este in dezvoltare continua si ,conform studiilor, a atins in 2013 o valoare de cca 110 milioane de EUR. In medie, costul licentelor reprezinta 30-35% din valoarea unui proiect, alaturi de serviciile de implementare/personalizare si infrastructura hardware. Reducerea cu 30%, anuntata de System Innovation Romania, va permite clientilor care aleg SAP Business One derularea unor proiecte mai ieftine si recuperarea mai rapida a investitiei in tehnologie.

Despre System Innovation Romania

System Innovation Romania este o companie cu capital romano-danez, care activeaza in piata din Romania din anul 2008, oferind servicii de consultanta, implementare, dezvoltare, asistenta si localizare a sistemului ERP SAP Business One, solutia liderului mondial SAP AG destinata intreprinderilor mici si mijlocii. System Innovation Romania are experienta atat in proiecte locale, cat si internationale, in tari precum Gibraltar, Marea Britanie, Malaezia, Singapore, Australia, China, Bulgaria, Liban. Solutiile se adreseaza companiilor din verticale de business variate: distributie, servicii profesionale (audit, contabilitate, management), productie, constructii. Printre cei mai relevanti clienti ai System Innovation Romania se afla: AFI Palace Cotroceni, Bauer, Tech-Con Industries, Baker Tilly Klitou, Faist Mekatronic, Fluorocarbon.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul oficial al companiei System Innovation Romania.

Despre T-Systems Ungaria

Filiala detinuta in proportie de 100% de Magyar Telekom, T-Systems Ungaria furnizeaza marilor corporatii, sectorului public si institutiilor infrastructuri complexe de telecomunicatii si IT precum si servicii de dezvoltare aplicatii si integrare de sisteme, indispensabile activitatii zilnice a clientilor sai. Avand peste 1800 de angajati si peste 1700 de furnizori parteneri, este leaderul pietei de furnizori de infocomunicatii din Ungaria. Expertiza si experienta acumulate de companie au o istorie de cateva decenii.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul oficial al companiei la T-Systems Ungaria.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram