Toamna calatoriile urmaresc diversitatea…berii Incearca Oktoberfest si alte cinci festivaluri europene ale berii In septembrie

28 august 2014

Dintre destinatiile de calatorie de care va puteti bucura in septembrie fac parte Germania si faimosul sau Oktoberfest, dar si Norvegia, Irlanda, Italia, Austria sau Suedia.
Astfel incat, celor printre ale caror pasiuni se numara si calatoriile, si berea, Tripsta le recomanda cateva evenimente si destinatii pentru calatorii in luna septembrie:

Oktoberfest - Munchen (Germania)
Renumit pe plan international, Oktoberfest are loc anul acesta in perioada 20 septembrie – 5 octombrie,in Munchen. Primul Oktoberfest a avut loc in 1810, in onoarea casatoriei printului bavarez Ludwig si a printesei Therese von Sachsen-Hildburghausen.
Anul acesta, fanii berii si cei care vor sa experimenteze atmosfera Oktoberfest vor avea access la 14 corturi de unde vor putea cumpara bere intre orele 10.00 – 22.00; la Oktoberfest, berea la un litru va putea fi achizitionata la preturi intre Euro 9.10 - 9.50.
Esti pregatit pentru experienta Oktoberfest? Biletul tau pentru Munchen te asteapta deja!

Irish Craft Beer & Cider Festival – Dublin (Irlanda)
Mergi la Dublin, In Irlanda, daca vrei sa vezi ce gust are berea irlandeza la ea acasa si vei putea degusta bauturile unor producatori precum Black Donkey, Barrelhead Brewery, Five Lamps, Franciscan Well, Stone Barell sau O’Hara’s.
Irish Craft Beer & Cider Festival are loc in perioada 4-7 septembrie si aduce la un loc peste 200 de beri si sortimente de cidru din toate regiunile Irlandei. Circa 10.000 de persoane sunt asteptate sa participe la acest festival.
In concluzie, berile irlandeze se reunesc in curand in Dublin. Zborul tau te asteapta!

Bergen Ølfestival – Bergen (Norvegia)
Berea este la ea acasa si in teritoriile vikingilor, iar Bergen gazduieste propriul festival al berii in septembrie (5-6). Festivalul pune accentul pe gust si calitate, inovatie si traditie, cultura si pasiune pentru berea norvegiana – berarii, beri de casa, cultura gastronomica si cultura berii. Reunind numai beri de fabricatie locala, evenimentul din Bergen este o ocazie pentru degustari, discutii si distractie.
Fiordurile si berea nordica te asteapta. Iar aici este si biletul tau de avion!

Villaggio della Birra (Festivalul international al micilor berarii) - Piana-Buonconvento-Toscana, Italia
Berile italiene, belgiene si americane se intalnesc cu consumatorii lor pe 5-7 Septembrie, in Italia, in Piana-Buonconvento-Toscana, intre Florenta si Roma.
Evenimentul, care a ajuns la a noua editie, va reuni berarii si standurile lor, care le vor oferi vizitatorilor ocazia sa le deguste berile intr-o atmosfera prietenoasa. Devenit un eveniment de referinta internationala, festivalul selecteaza numai berariile ”adevarate” si face toate demersurile necesare pentru ca iubitorii de bere sa poata descoperi bogatia traditiei artei berii din Belgia, Italia si din alte parti ale lumii.
Village of the Beer este o experienta 360°, care include berarii si berile lor, standuri gastronomice, muzica live si expozitii artistice. Biletul de avion te asteapta aici si esti gata sa experimentezi sarbatoarea berii in stil italian!

WienerBierfest - Viena (Austria)
Festivalul austriac al berii are loc la Viena, in perioada 11-14 septembrie. Evenimentul scoate in evidenta traditia austriaca a berii si are loc in centrul Vienei. Cu un program atractiv, evenimentul le ofera consumatorilor, pe langa bere, si delicii culinare de pe intreg teritoriul tarii.
Mai mult de 30 de berari austrieci vor fi prezenti la festival cu peste 250 de tipuri de bere si toate astea sunt la doar un zbor distanta!

Stockholm Beer and Whisky Festival – Stockholm (Suedia)
Suedezii au si ei propriul festival al berii si whisky-ului, in perioada 25-27 septembrie si 2-4 octombrie. Organizat in capital suedeza, festivalul se desfasoara timp de doua week-enduri consecutive. Stockholmul te asteapta, rezerva-ti biletul si pregateste-te sa petreci in stil suedez!

Despre Tripsta
Tripsta este o agentie de turism online inovatoare, cu operatiuni in 30 de tari. Prin intermediul site-ului sau, Tripsta le ofera calatorilor zboruri ieftine si asigurari de calatorie in Intreaga lume. Totul a inceput in 2005, cu lansarea Travelplanet24, filiala greceasca a tripsta, in momentul in care Philipp Brinkmann, CEO & Co-fondator, si Kristof Keim, Co-Fondator, au decis sa dezvolte un sistem de rezervari online si aplicatii web inovatoare pe piata elena de nisa a turismului online. La inceputul lui 2010, Travelplanet24 a luat decizia strategica de a intra pe noi piete europene utilizand brandul Tripsta. De atunci, Tripsta a puns accentul pe inovatie, tehnologie, expansiune si brand building.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram