Eniko Georgescu și Sebastian Bodu împreuna pentru o cauza umanitara

29 octombrie 2014

Eniko Georgescu și europarlamentarul, Sebastian Bodu, au făcut echipă și au participat la un eveniment de caritate demarat de Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial situat în sudul capitalei, desfășurat la Asociația “Ana și copiii”.
Pentru câteva ore petrecute la eveniment, cei doi și-au retrăit copilăria alături de prichindeii de la Asociația “Ana și copiii”: copiiii le-au făcut turul asociației și dacă Eniko a vizitat sala de pictură și a văzut cât de talentați sunt micuții, Sebastian Bodu a jucat împreună cu cei mici câteva jocuri pe calculatoarele din sala de informatică.
Evenimentul umanitar la care au luat parte Eniko Georgescu și Sebastian Bodu face parte din activitatea de CSR demarată de Sun Plaza Shopping Center ce a constat în donarea către Asociația “Ana și copiii” a păpușilor Barbie și a recuzitei evenimentului mult iubit de cei mici, “Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”, desfășurat în luna septembrie în cadrul centrului comercial. Donația a avut drept scop sprijinirea activităților desfășurate de copiii defavorizați din cadrul Asociației “Ana și copiii”. La evenimentul dedicat donației au fost prezente și alte vedete din showbiz-ul românesc: Cristina Herea, Giani Kiriță, Irina Maria Mohora.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram