Centralele termice sunt o solutie economica Roinstalatii lanseaza oferte la centralele in condensatie

4 aprilie 2017

Montarea unei centrale de apartament este o solutie pe care o adopta foarte multi locuitori si asta datorita avantajelor pe care le are aceasta metoda de incalzire a locuintelor. Principalele beneficii vizeaza aspectul financiar, centralele de apartament producand economii vizibile in sumele de plata ale facturilor de gaze naturale.

Roinstalatii vine in sprijinul clientilor care isi doresc sa foloseasca acest sistem de incalzire prin lansarea de reduceri la echipamente selectionate din categoria de centrale termice.

Eficienta economica a centralelor termice este atestata si de cercetarile efectuate in acest domeniu

Conform unui studiu Ariston, montarea unei centrale termice aduce economii de pana la 25%. Concret, romanii pot sa economiseasca, in medie, peste 20% din suma totala a facturii lunare la gaze naturale daca aleg sa isi instaleze o centrala de apartament. Desi investitiile necesare montarii acesteia pun in discutie sume mai mari, cheltuielile sunt amortizate in timp, centralele de apartament avand beneficii pe termen lung.

Reduceri de pret la centrale termice in condensare, pe Roinstalatii.ro

Pentru a incuraja instalarea centralelor termice, magazinul online Roinstalatii ofera preturi speciale la produse din categoria centralelor cu gaz in condensare.

Deoarece, in viziunea echipei Roinstalatii confortul clientilor este primordial, acestia au posibilitatea de a face plata in in rate fixe, fara dobanda. Mai mult decat atat, la anumite produse, sunt incluse cadouri care constau in diverse accesorii necesare montarii sistemelor de incalzire.

Magazinul online Roinstalatii ofera sisteme si solutii profesionale de instalatii, avand o experienta de mai bine de 6 ani pe piata de profil din Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram