Cu SolidWorks treceți rapid de la idee la realitate

4 noiembrie 2014

Faceţi rapid tranziţia ideilor dumneavoastră de la concept la lansarea pe piaţă folosind ca fundament modelarea 3D.
Modelarea pieselor și ansamblurilor:
SolidWorks Premium vă permite să proiectaţi produse pentru o gamă largă de industrii și aplicaţii.
La modelarea solidelor 3D: creaţi și editaţi modele 3D pentru piese și ansambluri și creaţi desene de execuţie 2D ce se vor actualiza automat în concordanţă cu modificările designului.
• Design conceptual: creaţi schiţe de principiu; amplasaţi motoare și forţe pentru a verifica performanţele mecanismului; importaţi imagini și fișiere scanate pentru a le folosi la crearea geometriei 3D.
• Capabilităţi pentru proiectarea ansamblurilor mari: generaţi și administraţi proiecte de dimensiuni foarte mari, lucrând fie în modul detaliat, fie în varianta simplificată.
Pentru suprafeţe avansate: creaţi și editaţi geometrii complexe ale
solidelor sau suprafeţelor, incluzând suprafeţe stilizate
sau cu curbură continuă (C2).
• Repere din tablă: plecaţi de la zero sau convertiţi piesa 3D într-un reper din tablă – incluzând desfășurata obţinută automat și ţinând cont de compensarea lungimii îndoirilor.
• Proiectare matriţe: proiectaţi piesele componente ale matriţelor și a sculelor necesare producerii acestora, inclusive cavităţi și miezuri, înclinări, suprafeţe de separaţie.
• Proiectare trasee de conducte/ţevi/tubulaturi: generaţi și documentaţi sistemele în varianta 3D, inclusiv trasee pentru conducte și ţevi utilizând tabelele de componenţă (BOM) complete.
• Proiectare trasee electrice: importaţi informaţiile referitoare la conexiunile electrice, generaţi și documentaţi traseele electrice obţinând tabelele de componenţă (BOM) complete.
• Piese sudate: proiectaţi rapid structuri sudate conţinând elemente structurale standardizate, gusee, capace, plăci, inclusiv o bibliotecă predefinită cu elemente structurale.

Nu ezitați să contactați echipa de profesioniști Vegra Info pentru implementarea softului sau dacă aveți nevoie de consultanță tehnică!

Telefon: +40-21-3118829
E-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram