ANUNT DEMARARE CURS BABY SITTER SI INGRIJITOARE BATRANI LA DOMICILIU Galati

11 noiembrie 2014

EURODEZVOLTARE SRL, furnizor autorizat de formare profesionala, in calitate de beneficiar al proiectului cu titlul „CALIFICAREA ANGAJATILOR – PREMIZA A DEZVOLTARII CARIEREI„ ID POSDRU 164/2.3/S/141815, implementat in parteneriat cu UNIUNEA JUDETEANA A SINDICATELOR SANITAS BACAU, SINDICATUL JUDETEAN SANITAS GALATI, SINDICATUL JUDETEAN SANITAS PRAHOVA si UNIONSERVICES SRL, organizează deschiderea oficială cursurilor de BABY SITTER si INGRIJITOARE BATRANI LA DOMICILIU in data de 17 noiembrie 2014 la Galati.

Cursul de BABY SITTER are o durata de 180 de ore iar cel de INGRIJITOARE BATRANI LA DOMICILIU de 216 ore.

Evaluarea se va face conform Normelor metodologice privind organizarea, desfasurarea si absolvirea cursurilor. Fiecare curs este certificat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale si este autorizat de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). In urma absolvirii cursului se va obtine un certificat de absolvire.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 2 „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul major de interventie 2.3. “Acces si participare la formarea profesionala continua”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram