Concurs de Tranzactionare Online prelungire inscrieri POSDRU 132920

10 decembrie 2014

Evenimentul se adreseaza tuturor studentilor si masteranzilor, indiferent de facultatea si universitatea de provenienta.

Participarea la CONCURSUL DE TRANZACTIONARE este gratuita.

CONCURS DE TRANZACTIONARE este un proces simulat de tranzactionare pe pietele financiare internationale prin utilizarea platformei de tranzactionare online Startrade 360 (varianta demo), apartinand SSIF Tradeville S.A..
Concursul se va desfasura intr-o singura etapa, iar participantii care ocupa primele 4 pozitii in clasamentul final al Concursului vor primi fiecare premii in valoare de 1.250 lei (premiu acordat direct in bani).

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram