Cabinet oftalmologic Optimed Medical Servicii de la A la Z

13 decembrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Ai probleme de vedere si vrei sa fii consultat intr-un cabinet oftalmologic modern unde sa obtii diagnosticul corect si totodata, accesul la tratament adecvat? Cauti un cabinet oftalmologic care sa-ti ofere servcii complete in domeniu, atat pentru tine cat si pentru juniorul tau? Optimed Medical te asteapta!

Unul din primele mari cabinete oftalmologice moderne din Bucuresti si din tara, Optimed Medical dispune de toate resursele pentru un cabinet de 5 stele: personal cu experienta si extrem de amabil, aparatura de ultima generatie si nu in ultimul rand, un ambient placut.

Printre serviciile oferite de Optimed Medical cabinet oftalmologic, se numara: consultatii pentru adulti si copii, prescriptii ochelari, optica medicala, adaptari lentile de contact moi si dure, centru de diagnostic ocular (CDO).

Asadar, fie ca doresti sa-ti inlocuiesti vechii ochelari cu unii noi, de marca, fie ai nevoie de investigatii elaborate si intervetii complexe, echipa Optimed Medical iti sta la dispozitie.

Oferim pacientilor investigatii precum: angiofluorografie retiniana, ecografie oculara, electroretinografie si potentialele corticale evocate vizual.

Scopul nostru este acela de a pune la dispozitia pacinetilor solutii si tehnici moderne de depistare si tratare a afectiunilor oculare. Pe scurt, suntem preocupati de sanatatea ochilor tai!

Cabinet oftalmologic complet-Optimed Medical, gria de care ai nevoie!

Lacrimare excesiva, ochi rosii, vedere neclara, dureri la nivelul ochilor, stari de ameteala...toate acestea indica posibile afectiuni de vedere. In consecinta, semnalele nu trebuie ignorate..ci tratate intr-un mod corespunzator. Chiar si in lipsa unor simptome de acest gen, specialistii recomanda vizita la cabinetul oftalmologic. Motivul? Poti depista boli si afectiuni grave si foarte grave.

Si pentru ca experienta sa fie una confortabila, alege un cabinet oftalmologic in care sa te simti bine si...trat pe masura!

Din 1992, anul infiintarii si pana astazi, specialistii Optimed Medical au efectuat mii de consultatii oftalmologice si au tratat mii de pacienti cu afectiuni dintre cele mai diverse, in special: miopie, hipermetropie si astigmatism.

Printre investigatiile si tratamentele oculare oferite (atat adultilor cat si copiilor), se numara:

- pahimetrie

- ecografie ambii ochi

- camp vizual

- tomografie oculara

- topografie corneana

- testul sensibilitatii de contrast

- testul adaptarii la intuneric

Toate acestea reprezinta doar o mica parte din investigatiile si tratamentele de care pacientii pot beneficia la Optimed Medical, cabinet oftalmologic.

Optimed Medical, cabinet oftalmologic, este specializat in depistarea si tratarea afectiunilor oftalmologice la adulti si la varstnici, precum si la nou-nascuti, sugari, prescolari si elevi. Indiferent de varsta pe care o au pacientii, grija noastra este aceeasi!

In cabinetul nostru putem depista si trata afectiuni ca glaucomul, cataracta, tumori oculare/preoculare si de asemenea putem monitoriza complicatii oculare ale bolilor cronice (diabet, boli autoimune, HTA, etc.).

Ai un stil de viata alert si ore petrecute peste program la birou? Optimed Medical, cabinet oftalmologic, ofera corectie optica speciala pentru persoanele care lucreaza mult la calculator. Mai mult, aici putem diagnostica si trata orice afectiune a pleoapei.

Prin toate activitatile noastre dorim sa imbunatatim vederea pacientilor si totodata, sa le oferim servicii complete si profesionalism.

Nu amana vizita la oftalmolog. Fa-ti chiar acum o programare la Optimed Medical, cabinet oftalmologic, accesand pagina www.optimed-medical .ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram