Fumatul si viitoarele mamici

22 ianuarie 2015

Sarcina si nasterea unui copil declanseaza o concentrare maxima de sentimente si trairi mai ales pentru noua mamica. Ea este cea care, timp de noua luni, trece prin modificari fizice si psihice si incearca sa asigure bebelusului ei o dezvoltare propice.
Insa viata pune la grea incercare mamicile fumatoare pentru care renuntarea la fumat pe timpul sarcinii devine o corvoada, un stres si uneori imposibila.
Pentru a evita acest stres se recomanda oprirea fumatului inainte de a ramane insarcinata. Astfel daca esti femeie, fumatoarea si iti doresti un copil sanatos ia o hotarare ferma in privinta fumatului cu 3 luni inainte de fi insarcinata.
In sprijinul tau vine farmacia online guturai care iti recomanda Nicorette Spray. Acest produs se utilizeaza timp de 3 luni in 3 etape.
Etapa I - saptamanile 1-6: una sau doua pulverizari la 30 de minute sau o ora.
Etapa II - saptamanile 7-9: numarul pulverizarilor se reduce treptat astfel incat in saptamana 9 doza sa fie redusa la jumatate.
Etapa III - saptamanile 10-12: doza se reduce treptat astfel incat in saptamana 12 sa se ajunga la 2 maxim 4 pulverizari pe zi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram