Iarna se schimba obiceiurile la malul marii?

3 februarie 2015
Autor:
Touch Media

Cand se apropie iarna se schimba si obiceiurile, daca vreti sa iesiti cu prietenii, cu iubitul, cu familia si vremea nu va permite plimbari in parc sau iesiri la terasa aveti nevoie de un loc calduros ferit de vant si briza rece a marii. Cel mai bun mod in care va puteti rasfata cu adevarat, in care va puteti relaxa si puteti sta intr-un loc calduros si primitor este la un restaurant bun, alaturi de familie sau prieteni, ciocnind un pahar de vin si ascultand o muzica buna. Restaurantul din Constanta New Pizzico este alegere excelenta, un restaurant bun, perfect pentru o seara deosebita.

Unde va puteti rasfata persoana iubita? Cina la un restaurant este un rasfat atunci cand in meniu gasim preparate speciale, delicii culinare pe care nu le puteti gati acasa, combinatii de bauturi care mai de care mai deosebite, muzica frumoasa care sa anime atmosfera, vinuri de soi si nu in ultimul rand servire ireprosabila si impecabila din partea personalului. Restaurantul din Portul Tomis, New Pizzico nu numai ca va ofera cele mai bune servicii, dar si o priveliste minunata, romantica, catre Marea Neagra si centrul istoric al orasului Constanta.

Daca vreti sa petreceti acasa, in fata televizorului, la un film sau vreti sa pregatiti o cina romantica dar bucataria nu este punctul forte, New Pizzico dispune de serviciul delivery Constanta unde livreaza orice preparat din meniu, in cel mai scurt timp.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram