E Camere ro Familia si afacerea ta sunt in siguranta cu camere supraveghere video Dahua Technology

14 aprilie 2017
Autor:
Fortin

Aceste camere supraveghere video sunt mai mult decat o necesitate.
In continuare vom descoperi mai multe informatii cu privire la cerere si oferta, dar si despre achizitionarea si instalarea acestor sisteme.

Misiunea acestor sisteme si echipamente profesionale este aceea de a conferi siguranta si posibilitatea de a controla gradul sigurantei din diferite tipuri de spatii. In lipsa ta, vei putea avea acces mult mai usor la tot ceea ce se intampla in absenta.
Tot mai multi beneficiari ai acestor sisteme considera ca siguranta bunurilor si a celor dragi, siguranta materialelor si a angajatilor si gradul de securitate este mult mai ridicat odata cu instalarea acestor echipamente video de supraveghere.

Sistemele tehnologice ne pun la dispozitie aplicatii de ultima generatie pentru a reusi sa supraveghem una sau mai multe locatii cu un singur click, direct de pe tableta sau telefon. In felul asta poti vedea in timp real ce se intampla la tine acasa sau daca totul merge bine la firma.
Pentru a da cateva exemple concrete, doar cu cateva click-uri pe site-ul celor de la E-Camere.ro, gasim toate informatiile si datele tehnice de care avem nevoie. De pe website-ul lor am aflat ca exista o rubrica speciala dedicata ofertelor de achizitie, la preturi avantajoase – in special pentru produsele de calitate garantata de Dahua Technology.

E-Camere – Calitate si performanta la cel mai inalt nivel video

Camerele de supraveghere video au diferite preturi, fiind accesibile tuturor buzunarelor. Preturile incep de la 60 de lei si pot ajunge la cateva sute de lei. Camerele de supraveghere analog nu mai sunt de mult timp o noutate si majoritatea sunt depasite din punct de vedere tehnic. Locul le-a fost luat de camerele de supraveghere HD, care ofera un plus de calitate si care sunt mult mai rezistente la factori externi precum ploaie, furtuna sau praf.
Dimensiunile de cele mai multe ori sunt mici, iar camerele video sunt discrete si majoritatea se pot masca sau ascunde cu usurinta printre elementele de mobilier sau decor.

Inca un aspect de luat in considerare este raspandirea hotilor. Din ce in ce mai multe persoane au de-a face cu astfel de evenimente neplacute si de cele mai multe ori, hotii scapa nevazuti. Le poti veni chiar tu de hac! Prevenirea acestor evenimente nefaste este foarte importanta, iar instalarea acestor camere creste gradul de siguranta al bunurilor si vietii tale.

Fie noapte sau zi, nimic nu te poate surprinde daca instalezi camere video de supraveghere profesionale – E-Camere, partener de incredere!
Pentru mai multe detalii si oferta completa a produselor comercializate acceseaza website-ul: www.e-camere.ro sau apeleaza la urmatoarele numere de telefon:
0767 390 475 Departamentul de vanzari
E-mail: [email protected]
0765 487 387 Departamentul de suport tehnic
E-mail: [email protected]
Adresa sediu: Str. Petrache Poenaru, Nr. 1, Craiova – judetul Dolj
E-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram