Brandul Scian disponibil pe piata din Romania

16 martie 2015

Bit Online, importator si distribuitor de produse electronice si electrocasnice, a introdus in exclusivitate in Romania produsele brandului Scian. Destinate uzului casnic, produsele disponibile sunt urmatoarele tipuri de dispozitive medicale: nebulizatoare cu ultrasunete, nebulizatoare cu compresor si nebulizatoare cu Mesh, tensiometre de brat si tensiometre incheietura, precum si termometre digitale.

Toate produsele Scian au certificari pentru piata Uniunii Europene, indeplinind cerintele Directivei CE 93/42/CEE din 14 iunie 1993 privind dispozitivele medicale. In plus, unele tensiometre sunt validate clinic BSH (British Hypertension Society) si ESH (European Society of Hypertension), care sunt printre cele mai cunoscute si apreciate teste pentru aceste dispozitive.

Brandul Scian are implementat un sistem de garantare a calitatii pentru producerea si verificarea aparatelor, in conformitate cu sistemul european pentru dispozitive medicale MDD Annex V. De asemenea, acesta a obtinut din partea companiei germane TÜV SÜD Product Service, certificarea pentru produse de calitate „Notified Body”, care este recunoscuta si pe piata americana si pe cea canadiana, nu doar pe cea europeana.

Garantia pentru produsele Scian este de 36 de luni, ceea ce da un plus de siguranta si de calitate brandului.

Produsele Scian se gasesc in reteaua de hipermarketuri Carrefour, pe site-ul companiei Bit Online, www.FEO.ro, si pe site-urile partenere. De pe rafturile Carrefour pot fi achizitionate trei modele de nebulizatoare cu compresor si ultrasunete – Aparat de aerosoli cu compresor Scian NB-211C, Aparat de aerosoli cu ultrasunete Scian NB-152U si Aparat de aerosoli cu compresor Scian NB-212C, doua modele de tensiometre de brat – Scian LD-535 si Scian LD-588, precum si doua modele de tensiometre de incheietura – Scian LD-732 si Scian LD-733. Acestor modele le vor fi adaugate, in curand, altele, datorita solicitarilor venite din partea clientilor.

In urmatoarele luni, gama Scian va fi extinsa. Pe langa produsele existente, Bit Online intentioneaza sa isi completeze portofoliul cu alte dispozitive medicale de uz casnic.

Pentru a achizitiona, pentru a va informa si pentru a testa dispozitivele din gama Scian, va invitam la showroom-ul www.FEO.ro, aflat in centrul Bucurestiului, pe strada Mihai Eminescu, numarul 121, sectorul 2.

Infiintata in anul 2006, ca importator si distribuitor de produse electronice si electrocasnice, in prezent, Bit Online ofera o gama vasta de brand-uri si produse, cu preturi competitive, garantie extinsa si servicii complementare utile. Intregul portofoliu de dispozitive medicale si oferte promotionale poate fi vizualizat pe site-ul www.FEO.ro. Ne puteti vizita si pagina de Facebook.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram