Cumperi anvelope Michelin si primesti cadou un voucher de 100 200 lei

17 martie 2015
Autor:
AUTO DIN SRL

Profita acum de o oferta avantajoasa la anvelope de vara Michelin. Comanda 4 anvelope de vara Michelin de la AnveloSHOP in perioada 16 martie - 30 aprilie si primesti garantat un voucher de carburant cadou in valoare de 100 de lei sau unul de 200 de lei.
Produsele participante la aceasta promotie sunt anvelopele noi de vara , marca Michelin pentru autoturisme, camionete si 4X4.

1. Pentru o comanda de 4 anvelope de vara Michelin cu R<17, valoarea voucherului cadou este de 100 lei (sub forma de CARD de combustibil MOL Blue)
2. Pentru o comanda de 4 anvelope de vara Michelin de la R17 la R23, valoarea voucherului cadou este de 200 lei (sub forma de CARD de combustibil MOL Blue)

Caracteristicile cardului MOL Blue:
- Poate fi utilizat doar pe teritoriul Romaniei, in reteaua benzinariilor MOL Romania;
- Suma este disponibila pe card pentru 1 an de la incarcare; dupa un an, sumele ramase neutilizate nu mai sunt disponibile, nemaiputand fi utilizate;
- Poate fi utilizat exclusiv pentru achizitie carburant, de orice tip, disponibil in statiile de alimentare MOL Romania;
- Se poate utiliza ori de cate ori este necesar, pana la epuizarea sumei

Precizari:
Un participant poate castiga un singur premiu, chiar in cazul in care achizitioneaza mai mult de 4 anvelope.
Dupa inregistrarea participantului, acesta va fi informat in termen de 21 de zile lucratoare in legatura cu validaea participarii.
Daca inregistrarea va fi valida, participantul va primi premiul prin curier, in termen de maxim 3 luni incepand cu momentul validarii.

Pentru mai multe detalii legate de aceasta promotie precum si regulamentul ofertei va invitam sa vizitati site-ul www.anveloshop.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram