Schimbare de directie in serviciile de munca temporara

24 martie 2015

Odata cu dezvoltarea si maturizarea pietei de servicii de resurse umane, tehnologia HR incepe sa devina un instrument activ in stabilirea tendintelor de business.

Astfel, si serviciile de munca temporara intra intr-o noua era prin folosirea tehnologiei ca instrument de eficientizare si crestere a transparentei intre companiile care utilizeaza salariati temporari si agentul de munca temporara.

Modelul clasic al muncii temporare este unul liniar – agentul de munca temporara pune la dispozitia companiei client angajati pentru diverse misiuni. De administrarea si plata salariatilor este responsabil agentul furnizor, iar clientul transmite date lunar (concedii medicale, programarea concediilor de odihna, incetari de misiune, noi angajari etc.) si plateste factura.

Prin solutiile oferite, Smartree schimba paradigma in serviciile de munca temporara, astfel incat creste atat transparenta in relatia client-furnizor si client-angajati temporari, cat si accesul acestuia la datele de HR. Prin propriul software de management HR, Smartree ofera un pachet complet de servicii integrate de munca temporara:

- Angajatii temporari acceseaza datele personale si de angajare printr-un portal online (aplicatie web-based).
- Compania client gestioneaza proiectele de recrutare prin intermediul unui portal online in care urmareste procesul de recrutare si optimizeaza costurile si timpul alocat fiecarui proiect.
- Un element foarte important in zona serviciilor este reprezentat de rapoarte de management pentru clientii de munca temporara. In cazul companiilor care beneficiaza si de servicii de salarizare si administrare HR, acestea au acces la rapoarte consolidate.
- Pontajul angajatilor proprii si al celor temporari este automatizat printr-un modul online, astfel incat procesul de colectare a prezentelor si absentelor se eficientizeaza. In plus, software-ul este configurat si adaptat specificului fiecarei companii: de la office la productie si retail.
- Calculul salarial al angajatilor temporari, precum si administrarea acestora sunt in sarcina si responsabilitatea Smartree.

Pe langa avantajele implicite ale muncii temporare (contract individual de munca intre furnizor si salariatul temporar, pus la dispozitia clientului, gestionarea totala a salariatului temporar si asumarea proceselor aferente), castigul adus de tehnologie face diferenta in ceea ce priveste calitatea serviciilor, timpul de livrare si transparenta proceselor.

Munca temporara este un segment cu potential de crestere si in 2015, care se pliaza tendintelor din tehnologie, iar companiile opteaza pentru acest sistem integrat datorita flexibilitatii si adaptabilitatii lui si, implicit, a controlului, transparentei si a unui plus de agilitate in luarea deciziilor.

Obtineti mai multe detalii cu privire la noile tipuri de servicii de munca temporara la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 021 301 90 90.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram