Cum putem promova oferta de inchirieri case si vile din Bucuresti

26 martie 2015
Autor:
AUTHORITY

Fie ca sunt insotite de fotografii, prezentari video, fise sau in functie de mostenirea lor chiar un istoric, ofertele inchirieri case si vile in Bucuresti atrag prin specificatii si beneficiile in care ele pot fi traduse. In continuare, ne spun cum se pot promova ofertele de vile si case specialistii companiei imobiliare Regatta si care este specificul acestui segment rezidential.

In primul rand, indiferent de proprietatea pe care o promovati, de la o garsoniera la o vila din Bucuresti, specialistii imobiliari de la Regatta spun ca in cazul inchirierii de imobile cu destinatie rezidentiala conteaza in special criterii precum suprafata si numarul de camere, accesibilitatea si pozitionarea vilei / casei disponibile la inchiriere si conexiunea sa catre reteaua de transport in comun sau principale artere.
Abordarea dvs pentru promovarea ofertei de inchiriere ar trebui axata pe un studiu al bugetului impus de experienta unei vile comparativ cu un apartament, va sfatuiesc specialistii Regatta. Daca ati ales pentru vila dvs sursele de alimentare cu energie regenerabila, nu uitati sa mentionati in oferta de inchiriere beneficiile aduse de acestea realizarii de economii.

Motivatia optarii pentru inchirierea unei vile in favoarea unui apartament apare din prisma confortului si a relaxarii aduse de convietuirea intr-o comunitate de vecini ce nu creeaza neplaceri. Asadar, aspectele de siguranta si de discretie reprezinta alte mentiuni care sa sustina inchirierea unei case sau vile din Bucuresti.
Cum piata pe care o vizati pentru inchiriere este formata din familii in special din randul comunitatii expat, recomandarea specialistilor agentiei Regatta Imobiliare din Bucuresti este cea de focalizare asupra beneficiilor apropierii de natura si eventual, in situatia proprietatilor din zona de Nord, de cele mai apreciate institutii private de invatamant gimnazial si liceal.

Nu in ultimul rand, in special ca urmare a pretului accesibil de inchiriere, raportat la implicatiile unei investitii in achizitii imobiliare si cum aceste tranzactii ne pot afecta stilul de viata, o vila / casa poate fi promovata chiar cu un accent pe facilitati care sa inspire experienta unei permanente vacante.
Majoritatea clientilor manifesta o sensibilitate pentru piscina, sauna, spa, sala de fitness sau de jocuri ori de cinemateca, asadar inchirierea unei case sau vile poate fi impulsionata inclusiv de apropierea de un asemenea vis.

Nu ignorati astfel curtea, capacitatea si potentialul acesteia inclinand mut in inchirierea unei vile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram