O noua sesiune a cursului Marketing Digital

30 martie 2015

Invata in cadrul cursului Marketing Digital, din perioada 4-5 aprilie cum sa cresti gradul de performanta al business-ului tau folosind in mod eficient tehnicile de promovare online. In cele doua zile de curs, iti vor fi prezentate elementele ce fac parte din mixul de marketing online si criteriile pe care un site functional trebuie sa le indeplineasca pentru a fi inclus intr-o strategie de marketing digital.
Un rol important din compenenta cursului, il are PR-ul online, alaturi de campaniile SMO si Google Adwords. Prezentarea va contine si detalii despre instrumentele utilizate in marketing-ul online, utile in analiza pietei si a comportamentului consumatorului.
Toate aceste informatii vor fi furnizate sub indrumarea trainerului Ionut Condruz prin intermediul aplicatiilor teoretice dar si a exercitiilor practice.
Ionut Condruz are o experienta de peste 6 ani, atat in marketing digital cat si in management. In prezent este consultant in promovarea online si in management pentru diferite companii. A sustinut prelegeri pe aceste teme, atat la nivel national cat si international. Cursul costa 500 lei iar inscrierile se fac telefonic 0743.183.353, pe email [email protected] sau pe site-ul agentiei Creative Business Management.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram