Care este cea mai predispusa zona la luxatii?

9 aprilie 2015
Autor:
Touch Media

Incheieturile picioarelor si mainilor sunt cele mai predispuse la luxatii sau entorse, deoarece ele sunt formate si din ligamente care au elasticitate, dar nu foarte multa, iar daca sunt intinse peste limitele normale cedeaza, se deterioreaza sau deformeaza, sau cu alte cuvinte intervine luxatia sau entorsa. Nu trebuie sa va faceti prea multe griji, o luxatie se poate vindeca acasa in maxim 6 saptamani cu ajutorul ortezelor medicale de la Tehnico Medical pe care doctorul vi le recomanda impreuna cu repaosul si cu un antiinflamator.

Cum tratati luxatia la glezna? Glezna este una din zonele cele mai sensibile ale piciorului si predispuse la luxatii sau entorse mai mult decat genunchiul si laba piciorului. Se intampla foarte des ca din cauza faptului ca ati calcat gresit sau ati facut o miscare brusca sa se intinda sau sa se rupa ligamentele ceea ce de fapt insemana o luxatie. O puteti sesiza sau observa foarte repede deoarece se face cunoscuta printr-o durere foarte mare si prin imposibilitatea miscarii piciorului. Aceasta se trateaza rapid pentru a nu se agrava, se aplica un obiect rece pe zona inflamata pentru a atenua din durere si cu orteze de la Tehnico Medical.

Orice tip de orteza, fie ca este orteza cervicala, orteza pentru genunchi sau o alta parte a corpului se recomanda sa se foloseasca doar la recomandarea medicului specialist si sa fie purtate corespunzator pentru a nu aparea efecte nedorite.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram