
Castigatorii vor vizita una dintre fermele de lapte din Zona Tarnavelor si fabrica Hochland de la Sovata, ii vor cunoaste pe expertii Hochland, cei care fac produsul cu un gust bun, laptos si consistenta fina, cremoasa.
Castigatorii vor fi insotiti in vizita lor de cei mai noi prieteni ai Cascavalului Hochland, Anca Serea si Horia Virlan, dar si de echipa Hochland formata din Csaba Mozes (Manager Aprovizionare Lapte), Wilhelm Kubanek (Manager Productie) si Cosmina Moldovan (Manager Calitate).
De la fermele de vacute de unde Hochland colecteaza laptele proaspat, continuand cu receptia laptelui in fabrica de la Sovata, cu linia de fabricatie si linia de ambalare, consumatorii vor avea ocazia sa descopere impreuna cu acestia fiecare etapa pe care cascavalul o parcurge inainte de a ajunge pe mesele lor.
Lider pe segmentul branzeturilor din Romania, Hochland se mandreste cu o prezenta de 20 ani pe piata locala, numele sau fiind sinonim cu seriozitatea, calitatea garantata si inovatia permanenta a produselor oferite. In Romania, Hochland detine doua unitati de productie proprii, la Sighisoara si la Sovata.
Toate drepturile rezervate - LivePR - AiPress.ro
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro