Astazi vreau cauciucuri ieftine

23 iulie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Satul sa tot dau banii pe cauciucuri „no name” noi pentru a economisi bani? Ce zici de cauciucuri de marca second hand? Bani mai putini, calitate superioara.

Masina mea era incaltata cu anvelope de vara. Se apropia iarna, oricum trebuia sa le schimb. Anvelopele pentru sezonul rece de anul trecut nu se mai incadrau in normele legale asa ca, pentru siguranta mea si a familiei mele, trebuia sa iau o decizie rapida si care sa se incadreze in buget. Solutia de moment a fost sa cumpar cauciucuri second hand de pe CauciucAuto. Trebuia sa ma conving ca am facut o alegere buna si am plecat la drum lung cu ele. Am franat de multe ori, am traversat pante si rampe abrupte, curbe stramte. Am trecut si prin temperaturile Saharei: ziua foarte cald si noaptea foarte frig. Ciudat! Ultimul set de anvelope cumparat se comporta mai bine decat anvelopele noi din trecut. Solutia de moment a devenit o solutie permanenta si la inceputul sezonului cald urmator am cumparat anvelope de vara, de marca si second hand.

Imi plac provocarile, iar daca esti sofer, sigur iti plac si tie. Raspunzi mai usor la provocari pe patru roti cand stii ca ai la dispozitie o multitudine de variante de anvelope dintre care poti alege de fiecare data cand ai nevoie. Masina este mijloc de deplasare, mijloc de a impresiona si de a te simti personajul alfa, mijloc de aparare, mijloc de entertaiment. Masina poate sa fie ce vrei tu. Atat timp cat vrei avea grija de ea, ea va avea grija de tine.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram