Le Petit Olivier – Cum a inceput totul

18 mai 2017

Eric Renard si Xavier Padovani, fondatorii Le Petit Olivier, au spus de multe ori ca, atunci cand au devenit colaboratori, viziunea lor comuna a fost „rezultatul unui adevarat spirit de aventura”.
„Ne-am intrebat: de ce sa nu folosim ceea ce are natura mai bun de oferit?” Pentru cei doi, a fi independenti a insemnat mai mult decat decizii strategice, bazate pe cresterea profitului cu orice pret. „Ceea ce ne-am dorit a fost sa prezentam viziunea noastra despre frumusete in acord cu devotamentul si valorile noastre puternice.” Brandul respecta femeile, ingredientele naturale si oamenii.
Le Petit Olivier se asigura ca femeile se pot simti cu adevarat frumoase atunci cand folosesc produse cu origini naturale. Respectarea femeilor este ceea ce conteaza cel mai mult pentru Le Petit Olivier: brandul nu ofera doar produse cosmetice, ci produse care au grija de piele si ofera o stare de bine. Din acest motiv, toate gamele au la baza ingrediente naturale, renumite pentru proprietatile si calitatile lor exceptionale: ulei de masline, unt de shea, ulei de argan, argila si extracte naturale.
In Romania brandul a fost lansat recent si prezinta gamele cu extracte naturale din fructe si flori: geluri de dus crema cu spuma matasoasa si sapunuri solide si lichide cu miresme deosebite, fara parabeni. Folosind aceasta gama, poti simti prospetimea naturii: grapefruit, zmeura, lamaie, flori de cires, coacaze rosii, trandafir, vanilie si iasomie sunt parfumurile care te vor invalui dupa dus.
Ofera-i pielii tale un plus de hidratare cu laptele pentru corp cu ulei de masline care include, de asemenea, unele dintre cele mai bune uleiuri mediteraneene, selectate cu atentie.
Ulei de argan, lavanda, trandafir, lamaie, flori de portocal si masline sunt extractele naturale care iti vor rasfata mainile dupa ce le vei spala cu sapun lichid sau solid. Mai mult decat atat, iti poti hrani pielea cu crema pentru maini cu ulei de masline.
Sa nu uitam de parul tau! Le Petit Olivier a creat o gama dedicata parului uscat si deteriorat. Acesta va straluci dupa ce va fi spalat cu samponul care contine minunatul complex de masline, shea si argan, apoi va fi hranit cu acelasi amestesc de ingrediente prezent in masca. Iar, in cele din urma, poti folosi balsamul din aceeasi gama pentru a repara parul si a-l face sa straluceasca. Si, daca parul tau neastamparat iti da batai de cap, foloseste ulei pentru descurcat parul si toate firele te vor asculta.
Uleiul de argan folosit de Le Petit Olivier provine din regiunea Muntilor Atlas din Maroc, mai precis dintr-o padure de arbori de argan care se intinde pe cateva mii de hectare. Acest elixir pretios este renumit datorita continutului de Omega 6 si Omega 9, recomandat pentru lupta impotriva semnelor imbatranirii.
Simplu: gama de produse Le Petit Olivier iti promite ingrijirea pielii si a parului cu ingrediente naturale! Sa respectam frumusetea!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram