Vonino extinde divertismentul dincolo de telefoane si tablete cu MusicPAD H1 un dispozitiv din gama Smart Home Entertainment

18 septembrie 2015

In fiecare an, brandul american inoveaza prin produsele sale, iar anul acesta Vonino extinde divertismentul dincolo de tablete si telefoane. In cadrul evenimentului IFA 2015, a lansat MusicPAD H1, care a reprezentat principala atractie la standul Vonino. Acest device inovator va asigura utilizatorului buna dispozitie fie ca este acasa, fie ca este la birou sau in concediu. Vonino defineste acest device ca fiind un Smart Home Entertainment System care are incorporat un display de 7 inci, dispune de un procesor quad-core si are un spatiu de stocare de 8GB, care se poate extinde printr-un card microSD de pana la 32GB.

Designul elegant, minimalist, integreaza acest gadget in orice ambient. Utilizatorul va folosi MusicPAD H1 impreuna cu un serviciu gratuit de music-streaming timp de 12 luni, cu acces nelimitat la peste 25 de milioane de melodii. Odata conectat la Internet, utilizatorul va avea acces la muzica preferata la o calitate premium a sunetului. Redarea sunetului se face prin cele doua difuzoare incorporate de cate 5 wati.

Displayul de 7 inci este mai mult decat suficient pentru conversatii prin Skype sau browsing pe Internet, dar un film sau un videoclip pot fi savurate la o alta calitate, gratie posibilitatii de conectare a device-ului la orice TV din casa prin HDMI sau functia Cast Screen (disponibila pentru televizoarele compatibile). Astfel, toate serviciile oferite sunt disponibile pe TV, iar functia de streaming Bluetooth ofera acces la muzica sau pozele stocate in smartphone-ul personal.
Fiind un dispozitiv portabil, MusicPAD H1 are incorporata o baterie Li-Ion care asigura 7 ore de streaming audio, 6 ore de streaming prin Bluetooth sau 3 ore de streaming video, continutul tabletei putand fi redat pe un TV prin portul HDMI 1.4 incorporat.
Revenind la portofoliul traditional de produse, brand-ul Vonino lanseaza noul smartphone Zun XO LTE. Acesta are instalat sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, procesor octa-core MediaTek, 2GB memorie RAM si un spatiu de stocare intern de 16GB, cu posibilitatea de extindere cu un card microSD de pana la 64GB. Camera foto principala a acestui model are 13 megapixeli, iar cea pentru selfie este de 5MP. Pentru un plus de eleganta si cu o si mai mare atentie la detalii smartphone-ul Vonino Zun XO are un display HD de 5 inci si curved-touch.

Noile produse Vonino sunt afisate si pe site-ul oficial al companiei Vonino.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram