Carti de vizita

2 decembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Pentru unii oameni, cand spun carti de vizita, se gandesc automat la identitatea lor. O carte de vizita reflecta imaginea celui care o detine, de aceea este important pentru fiecare sa isi aleaga modelul potrivit cu care sa poata iesi in evidenta. Nu este un lucru chiar simplu sa iti alegi niste carti de vizita. Totul depinde de modul cum este asezata informatia si impactul vizual pe care il are asupra cititorului. In ultimii ani, carti de vizita se pot realiza chiar si in cadrul centrelor de printare. Insa, rareori putem gasi firme specializate pentru realizarea unor carti de vizita cu adevarat originale si speciale. Daca dumneavoastra cautati o astfel de firma, Embolux este o varianta foarte buna pe care merita sa o studiati.

Embolux – carti de vizita, gravura, invitatii la cele mai bune preturi

Embolux este o companie infiintata in anul 2010, avand sediul in sectorul 5, Bucuresti. Chiar daca planul initial a cuprins doar o mica si simpla afacere de familie, ideea a fost dezvoltata pentru a multumi tot mai multi clienti. Avand o experienta de 10 ani in domeniul productiei publicitare, intreaga echipa oferim clientilor nostri servicii de print letterpress, print in relief, print digital, carti de vizita multistrat, canturi vopsite, insigne, emboss, timbru sec, folio, gravura, etc. Printre altele, putem realiza carti de vizita, invitatii, plicuri, etc. Mizam in acelasi timp pe o gama variata de servicii oferite, dar si pe calitatea lor si a produsului final. Comunicarea continua cu clientii, stabilirea celor mai mici detalii in realizarea comenzilor, printre care si carti de vizita , materialele folosite, tehnica de ultima generatie sunt criterii care ne recomanda drept potentiali parteneri. Rezultatele obtinute de-a lungul timpului si multumirile clientilor ne determina sa continuam in aceeasi maniera si pe viitor. Pe site-ul firmei Embolux, embolux.ro, veti putea gasi la sectiunea Produse, cele 12 categorii de servicii/ produse oferite clientilor. Daca doriti realizarea unor carti de vizita, puteti alege intre: carti de vizita letterpress, multistrat, etc. Pentru fiecare categorie in parte veti putea gasi informatii suplimentare, iar in functie de acestea, dumneavoastra veti putea lua cea mai buna decizie. In cadrul sectiunii "Portofoliu", veti putea gasi o parte din munca depusa de firma Embolux, rezultatele obtinute atat pe partea de carti de vizita, cat si modele de gravura, insigne, invitatii, etc.

Daca doriti sa iesiti in evidenta cu ceva diferit, alegeti carti de vizita realizate de firma Embolux

Chiar daca optati pentru carti de vizita clasice sau modele putin mai extravagante, compania Embolux va sta mereu la dispozitie. Datorita faptului ca dorim sa pastram mereu un nivel continuu al comunicarii cu beneficiarii, produsele finale vor fi intotdeauna la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Chiar si cele mai mici detalii sunt atent realizate pentru a obtine cartea de vizita pe care o doriti. Pentru informatii suplimentare privind obiectul de activitate, serviciile oferite, preturile practicate si multe altele, ne puteti contacta telefonic, prin e-mail, completand formularul de contact pe pagina noastra embolux.ro, sau va asteptam la sediul nostru situat pe Strada Sergent Nutu Ion, Sector 5, Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram