Bursa locurilor de munca 16 Decembrie 2015

11 decembrie 2015

Miercuri - 16 Decembrie 2015, Asociația “Centrul de Resurse pentru Dezvoltarea Familiei” împreună cu partenerii săi, SC GREEN TEAM ACTUAL SRL - Partener 1, Asociația pentru Formare Profesională Continuă și Protecția Patrimoniului-FPCPP - Partener 2 și SC EVENT CARE SRL - Partener 3, organizează la Moinești, județul Bacău Bursa locurilor de muncă, eveniment derulat în cadrul proiectului ”Alături de tine schimbăm piața muncii - măsuri active de ocupare a șomerilor din mediul rural”, contract nr. POSDRU/184/5.2/S/154638, proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 5, Domeniul Major de Intervenție 5.2.
Evenimentul ”Bursa locurilor de muncă” va avea loc la sala de conferințe a Pensiunii Mario situată în orașul Moinești, Str. Albotești nr.1, județul Bacău, începînd cu ora 10:00.
Obiectivul acțiunii Bursa locurilor de muncă constă în creșterea și îmbunătățirea șanselor șomerilor și șomerilor din mediul rural de a ocupa un loc pe piața forței de muncă prin întâlnirea directă față în față a cererii cu oferta locurilor de muncă.
Bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate atît pentru agenții economicii care vor avea prilejul de a își recruta personal, direct și fără intermediari personalul necesar desfășurării activității, cît și pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă interesate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de muncă disponibile, precum și posibilitățile/criteriile de angajare.
Până la acest moment au confirmat participarea la Bursa locurilor de muncă peste 10 agenți economici ce au locuri vacante pentru persoane calificate în Lucrător în comerț, Agent de securitate, TIC și Antreprenoriat.
Șomerii și șomerii de lungă durată cu domiciliul în regiunea Nord Est, județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui care doresc să se încadreze pe piața muncii, sunt așteptați la Bursa locurilor de muncă.
Pentru relații suplimentare, atît șomerii, șomerii de lungă durată, cât și agenții economici interesați, se pot adresa la dl. Bocăneț Traian, nr. Tel 0755 661 111, adresa de email: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram